Tutorial: E.L.F. Very Berry Make-Up Look

zaterdag 25 januari 2014


Lovely ladies, zijn jullie klaar voor een exclusieve première? Met veel plezier presenteer ik: De allereerste make-up tutorial in de geschiedenis van Pretty Brilliant! Vandaag laat ik jullie zien hoe je in een handomdraai een warme, winterse en bovenal budgetproof make-up look creëert, die ik met liefde Very Berry genoemd heb. “Zei je nou ‘budgetproof’, Joyce?” Oh yes, my dear! Voor deze glamourous look maakte ik namelijk gebruik van de goedkope make-up producten van Eyes Lips Face! Van het perfecte oogschaduw palette voor ‘Brown Eyes’ tot de fabulous berry lipstick. E.L.F. Cosmetics has it all en het resultaat mag er dan ook (hoop ik!) zijn. Neem je een warme kop thee, een knuffelig fleecedekentje en zet je je verstand even op de relax-modus? Dan rest mij alleen maar jou heel veel plezier te wensen bij het bekijken van de video! Genieten maar liefjes, I hope you'll enjoy! 

 photo VeryBerryMake-UpLook_zps3e941628.jpg

De Eyes Lips Face make-up producten die ik gebruikte voor de Very Berry Make-Up Look:

Eyes & Brows:
Face Make-Up:
Mochten er nog vragen zijn over de look of een review over een bepaald product gewenst zijn, dan  hoor ik het graag! Voor nu, hoop ik in ieder geval met heel mijn make-up liefhebbende hart dat jullie genoten hebben van de tutorial en dat jullie misschien zelfs geïnspireerd zijn om zelf een Very Berry look te creëren. Ik gaf het al aan in de video, maar nogmaals: Check Eyes Lips Face out! Ze hebben zoveel verassend mooie cosmetica en in combinatie met die geweldig lage prijzen zijn hun producten toch wel echt onweerstaanbaar. Een saturday morning/afternoon shopping sessie heeft nog nooit iemand geschaad toch? Happy shopping girls!

Zijn jullie al bekend met de producten van Eyes Lips Face?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio