Video: Opgemaakt Januari 2014

zaterdag 18 januari 2014


Een nieuw jaar, nieuwe kansen én... een bijzonder groot assortiment aan opgemaakte producten! Yes, ladies jullie begrijpen het goed: Vandaag presenteer ik jullie mijn allereerste Opgemaakt-video van 2014! Een editie die bol staat van de budgetproof deo's, geurkaarsen en make-upjes, waarin zelfs een paar van mijn Lush favorieten de revue passeren. Een variatie aan producten waar ik met pijn in mijn hart het laatste druppeltje uit wist te vissen en producten die ik eindelijk met een grote glimlach weg kon gooien (Kruidvat geurstokjes, getverderrie)! Ik hoop dan ook dat er voor ieder iets wils tussen zit en jullie deze uitgebreide editie kunnen waarderen. Kopje thee erbij en kijken maar! Vergeet niet te kiezen voor de HD-kwaliteit voor extra kijkplezier hè? Happy Saturday! 

Welk product heb jij pas geleden met pijn in je hart opgemaakt?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio