4Ever with Everyone Armcandy!

zaterdag 1 februari 2014

 photo DSC_0380_zps1273b19e.jpg
Mijn nieuwste ontdekking op het gebied van armcandy? 4EVER WITH EVERYONE! Het sieradenmerk dat opgericht werd door de beeldschone Kae Sutherland en prachtige instant happiness accessoires verkoopt, zoals vriendschapsarmbandjes met teksten als “Life is a fairytale” en "Enjoy the little things". Cute right? Nu waren mijn favoriete armbanden van 4Ever with Everyone al kort te bewonderen in mijn Winter Fashion Lookbook, maar graag zet ik ze vandaag nog eens in de spotlight én laat ik jullie kennis maken met de inspirerende dame die dit geweldige merk opgericht heeft. Ready for some armcandy my loves?

4EVER WITH EVERYONE is naar eigen zeggen het adres voor “speciale unieke, persoonlijke & vrolijke accessoires voor je allerliefste vriendin, je moeder, leukste dochter of gewoon voor jezelf. Een webshop met unieke en eigentijdse artikelen die met gevoel en oog voor detail zijn ontworpen.” En hey, als je even een kijkje neemt in de webshop (nadat je dit artikel gelezen hebt natuurlijk!) kun je ze moeilijk ongelijk geven. Want als jij ook maar een klein zwak hebt voor bijzondere accessoires die je af kunt stemmen op je eigen stijl, dan word je heel hier errrrg blij van! Beloofd! 

 photo DSC_0368_zpsfb6bda77.jpg
Natuurlijk mochten de 4EVER WITH EVERYONE sieraden ook in mijn sieradencollectie niet langer ontbreken. Zo dacht ook Fuse PR erover en met dank aan hun lieve team werd ik voordat ik het wist voorzien dan ook van een paar juweeltjes (thanks girls!). En oh... Wat zijn ze leuk zeg! Zo simpel qua ontwerp, maar juist daarom heerlijk draagbaar. Het bijzondere aan de armbandjes van 4EVER WITH EVERYONE is dat ze vrij minimaal ontworpen zijn, maar wel vervaardigd worden met mooie materialen. Zo is het elastieken bandje dun, maar stevig en verstelbaar en zien ook de bedeltjes zien er stuk voor stuk er waarlijk geweldig uit! Zelf draag ik een bordeauxrood rozenkwartz-armbandje (€8,25), het beige hartjes armband (€7,95) en een van een van de originele 4everwitheveryone armbandjes (€6,95) in het lichtroze, die perfect matchen met mijn rosé gouden Fossil horloge en niet van mijn pols weg te denken zijn. Dat kan me toch ook niemand kwalijk nemen he? Gotta love this armparty! Ik wil meer!

 photo 4everwitheveryone_zps8d176ad1.jpg 
Om nog net iets meer te weten komen interviewde ik ook de prachtige dame achter dit geweldig leuke merk: Meet Kae Sutherland!

• Net twintig geworden en nu al een succesvolle business woman en de drijfveer achter een geweldig sieradenmerk! Hoe voelt dat? 
Het voelt onwijs goed maar tegelijkertijd onwerkelijk, omdat ik nog steeds niet het gevoel heb dat ik een succesvol eigen bedrijfje run maar eerder iedere dag bezig ben met mijn uit de hand gelopen hobby. 

• Wat bracht je op het idee een eigen sieradenlabel te beginnen?
Eigenlijk begon het allemaal als een grapje. Ik maakte vroeger altijd al armbandjes voor vriendinnen,  gewoon omdat ik het leuk vond om te doen. Steeds vaker kreeg ik via mijn vriendinnen de vraag of de armbandjes ook ergens te koop waren. Dus besloot ik anderhalf jaar geleden een Facebook-pagina aan te maken onder de naam “4EVER WITH EVERYONE”. De betekenis ‘voor altijd met iedereen’ leek mij wel toepasselijk; accessoires voor meisjes, jongens, mannen en vrouwen. Hier kwamen superveel reacties op, al helemaal toen ik een winactie plaatste. Voordat ik het wist, had ik er 1000 likes bij! Mailtjes van meiden die vroegen naar mijn collectie stroomden binnen en het liep zo goed dat ik besloot een eigen bedrijfje op te starten en mij bij de Kamer van Koophandel in te schrijven. Op korte termijn besloot ik een webshop te laten maken, zodat iedereen de mogelijkheid kreeg om gemakkelijk online hun armbandjes te kopen. Ik kan mij het moment dat de webhop live ging nog goed herinneren: Ik zat in de klas en wist niet wat mij overkwam toen de bestellingen maar binnen bleven stromen. Wat een geweldig gevoel! 

•  Wat maakt 4everwitheveryone uniek en de sieraden een must-have voor elke vrouw?
Mijn armbandjes zijn uniek en te herkennen aan de diverse kleuren en bedeltjes. Inmiddels hebben wij meer dan zestig verschillende modellen in de collectie. Ook herkenbaar aan de armbandjes is het verstelbare, elastieken touw. Dat is superhandig, omdat iedereen ze past (jong en oud).
 Misschien is het leukste aan de 4EVER WITH EVERYONE armbandjes dat ze betaalbaar zijn waardoor je een hele arm vol kunt sparen. 

• Waardoor laat jij je inspireren bij het creëren van de sieraden?
Mijn inspiratie haal ik uit de nieuwste trends. Ik blader veel door verschillende magazines en bekijk veel blogs om zo te zien wat op dit moment hip is en hier maak ik dan een vertaalslag op. Daarnaast vraag ik al mijn vriendinnen, voordat ik een ontwerp laat produceren, om hun mening. Die heel eerlijk zijn, wat super fijn is! Zo helpen zij mij bijvoorbeeld met het bepalen van de juiste kleuren. 

 photo 4everwitheveryone2_zpsc464bb20.jpg 
Spot je wel eens dames met een 4everwitheveryone sieraad in real life?
Steeds meer! Ik kan mij nog goed herinneren dat ik in een restaurant zat en een meisje zag zitten die een armbandje om had van 4EVER WITH EVERYONE. Ik zag mijn merklabel aan haar armbandje bengelen en wist niet wat mij overkwam; ‘’Heeft iemand die ik niet ken een armbandje van mij om?’’ Hoe leuk is dat!

• Wat jouw persoonlijke favoriet in de huidige collectie?
Mijn favoriete armbandje op dit moment is het elastieken tekst armbandjes met de tekst “Life is a fairytale”. Het is zo’n lieve vrolijke zin, niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook om voor je zelf te kopen. 

• Wat is jouw gouden tip voor dames die net als jij op jonge leeftijd van hun passie/hobby hun werk willen maken?
Mijn tip is: Gewoon doen wat je leuk vindt! Lijkt je het leuk een webshop te beginnen? Ga ervoor, je weet maar nooit wat er van komt! Wel is mijn advies als je nog op school zit of studeert: Schuif er niet je studie voor opzij maar probeer het te combineren. Ik sta nog steeds vrolijk op en ben iedere dag blij dat ik weer aan de slag kan. Het belangrijkste is dat jij het leuk vindt en er helemaal voor gaat, dan komt het vanzelf wel goed.

•  Wat zijn je wensen, dromen en doelen voor de toekomst, zowel zakelijk als persoonlijk? (Spoilers zijn welkom!)
Inmiddels heeft 4EVER WITH EVERYONE bijna zeventig verkooppunten verspreid door heel Nederland en op dit moment zijn wij druk bezig met het genereren van nieuwe verkooppunten in het buitenland. Zo zijn wij al aardig op weg met nieuwe verkooppunten in bijvoorbeeld Duitsland, België en Spanje. Mijn doel is eigenlijk om dit jaar zo veel mogelijk verkooppunten buiten Nederland te creëren en dan het liefst ook buiten Europa.


Wat een fijn merk he dames? Ik word er in ieder geval erg blij van, zowel van de sieraden als van de geweldige ambities van de lady behind the scenes, en ik hoop jullie net zo zeer! Al twijfel ik er eigenlijk niet aan dat dit 4EVER WITH EVERYONE jullie harten inmiddels ook veroverd heeft! Wil jij een lief vriendinnetje, je mooie mamma of jezelf nu ook verwennen met een fabulous item van 4EVER WITH EVERYONE? Dan heb ik goed nieuws: Met de code "PB014ontvang je namelijk heel februari 10% korting op de gehele collectie! Enjoy!

Kende jij 4EVER WITH EVERYONE al? 

Bron afbeeldingen: Het verslavend leuke Instagram-account van @4everwitheveveryone
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio