Let's do a Q&A!

maandag 17 februari 2014

 photo QuestionandAnswer_zps5b34ed28.jpg
Goodmorning sunshines! Vandaag even iets heel anders; Niet mijn geliefde armcandy, fluffy UGG's, of Naked 3 palette in de spotlight, maar jullie dringende vragen die de show stelen! Het leek me namelijk weer hoogste tijd voor een Q&A - het alom bekende vraag-en-antwoord artikel. Mijn verzoekje aan jullie is dan ook simpel, namelijk; Stel al jullie vragen in de comments! Wilde jij altijd al weten wat mijn favoriete parfum is of welke kleur winegums ik als eerst verover? Dit is je kans om erachter te komen! En oh, als bonus mogen jullie zelfs bepalen op welke manier ik jullie vragen zal beantwoorden: In een video of in een geschreven artikel? Dus... Wat wilde jij altijd al van mij weten? Let me know in the comments below! 

Ik kijk ernaar uit al jullie vragen te ontvangen & beantwoorden! 
Happy monday! ♥
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio