Mijn haarverzorgingsproducten

donderdag 27 februari 2014

 photo DSC00989_zps1b6c0bc7.jpg
Vandaag in de spotlight: Mijn haarverzorgingsproducten! Een van de meest gestelde vragen op Pretty Brilliant is namelijk; “Welke producten gebruik jij eigenlijk voor je haar Joyce?” Helaas is mijn antwoord op die vraag altijd weer akelig saai, want echt… Wat betreft haar ben ik heel erg snel tevreden! Mijn haar is stijl, laat zich makkelijk in model brengen, wordt niet snel vet of pluizig en tja: Waarom dan moeilijk doen over haarproducten? Geef mij maar gewoon producten die lekker ruiken, mijn haar verzorgen, laten glanzen en een tikkeltje volume toevoegen! Omdat ik jullie echter niet zomaar af wilde wimpelen met mijn saaie antwoord, ga ik jullie vandaag gewoon een sneakpeak geven in mijn haarverzorgingsproducten. Bereid je voor op mijn basics voor happy hair! ;)

 photo DSC00987_zpsa9fc0cbc.jpg 
 photo DSC00995_zps71e263b1.jpg

 Pantene Volume & Veerkracht Shampoo & Conditioner (€4,57)

Mijn nieuwe favoriete shampoo & conditioner behoren tot de Volume & Veerkracht lijn van Zwitsers haarverzorgingsmerk Pantene. Een lijn die speciaal ontwikkeld is voor fijn haar en tot 2x meer volume belooft. Nu is mijn haar alles behalve fijn, maar tegen meer volume zeg ik zeker niet nee! Toen ik door Pantene verrast werd met deze producten kon ik dan ook niet wachten om ze te proberen en gelukkig werd ik alles behalve teleurgesteld. Beide producten hebben die verrukkelijke ‘schone’ kappersgeur die subtiel achterblijft in je haar na de wasbeurt en ze zorgen inderdaad voor dat tikkeltje meer volume, terwijl je haar licht en luchtig blijft! Oh en ze geven mijn haar nog een gezonde glans ook! So what’s not to love? Een aanrader voor dames die net als ik fijn tot normaal haar hebben en op zoek zijn naar een fijne, budgetproof shampoo & conditioner voor net wat meer ‘oompf’!

 photo DSC01006_zps0b8de06a.jpg
 photo DSC00999_zps248ada7f.jpg
V.l.n.r.: Pantene Shampoo, Pantene Conditioner, Aussie 3 Minute Miracle

Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy (€9,14 - Review!)

Echt happy hair dat creëer je maar met één product als je het mij vraagt… Het Aussie 3 Minute Miracle Mask! Als je van de werking namelijk nog niet gelukkig genoeg wordt, dan wel van de mierzoete bubblegumgeur! Aussie zorgt voor heerlijk zacht, makkelijk doorkambaar en mooi glanzend haar en daar ben ik maar al te dankbaar voor! Het is misschien wel niet het meest voedende masker out there, maar voor de meeste haartypes zal de 3 Minute Miracle precies goed genoeg werken. Enige downside voor mij is dat de geur snel uit mijn haar verdwijnt. Van mij zou de geur nog net een tikkeltje sterker mogen, zodat ik ook na het wassen van mijn haar nog volop kon genieten van dit heerlijke product! Aussie, hoor je dat? Een nog sterkere bubblegumgeur is gewenst, verder ben je namelijk perrrfect!

And that’s it: Mijn huidige favorieten voor happy hair! Basic, betaalbaar maar toch wel heel fijn.  Nothing too special, maar wie weet is dat voor de verandering juist wel eens fijn. Vrouw zijn is ten slotte al ingewikkeld genoeg en we hebben het al zo druk in de douche (scrubben, scheren, hydrateren, we all know the dril), dus wie weet maakt mijn easy peasy haarverzorgingsroutine jouw leven ook wel weer heel wat makkelijker én je douchebeurten korter! 

Welke haarverzorgingsproducten gebruik jij momenteel het liefst?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio