Question and Answer #1: Het verhaal achter Pretty Brilliant & mijn favoriete make-up producten

vrijdag 21 februari 2014


Zo vroeg ik jullie begin deze week nog welke brandende vragen jullie voor me hadden... Zo beantwoord ik ze vandaag zomaar al! Of althans: Het eerste deel ervan, aangezien ik weer zoveel vertellen had dat het twee video's geworden zijn. Oops. Hope you don't mind! Wat je mag verwachten van Q&A #1? In ieder geval het verhaal achter Pretty Brilliant en een aantal gezellige vragen over make-up natuurlijk. Oh en de geduldige kijker krijgt zelfs een beautyblunder-momentje te zien! Dus... Was jij altijd al nieuwsgierig naar the story behind the blog of gewoon naar mijn favoriete make-up producten van het moment? Dit is je kans! Have fun watching!

De vragen die ik in deze Q&A beantwoord:

  • "Hoe ben je met PrettyBrilliant begonnen?" 
  • "Als je maar 1 make-up product zou mogen gebruiken de rest van je leven, wat zou je dan kiezen?" 
  • "Wat is je favoriete make-up product? Oogschaduw, lipstick, nagellak…" 
  • "Heb je vroeger weleens een beauty blunder gemaakt?" 

Heb jij nog een vraag voor me? Stel 'm in de comments!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio