UGG Australia Bailey Button Bling

zondag 9 februari 2014

 photo DSC00827_zps5a55b954.jpg
Hey, kunnen jullie een geheimpje bewaren? Shhhtt… Sinds kort loop ik op wolkjes! Voor mij geen hoge enkellaarsjes of stugge lederen biker boots dit najaar. Ik draag gewoon lekker mijn geliefde UGG’s, want oh wat lopen ze toch fijn en wat houden ze mijn voeten toch lekker warm! Ik ben fan en wil zeker in de koudere maanden niets anders meer! Gelukkig bleek deze liefde wederzijds en UGG ook fan van mijn blog te zijn en daarom mocht ik mijn collectie uitbreiden met een paar UGGs naar keuze - thanks UGG! Vandaag presenteer ik dan ook met veel plezier de mijn nieuwste aanwinst: De Bailey Button Bling!

 photo 044f0ae3-87df-40e6-b52d-34c8e2a67e62_zpse6ebb297.jpg photo DSC00822_zps82fea26f.jpg
De UGG Bailey Button Bling is een ietwat – hoe zal ik het subtiel zeggen? – meer uitgesproken model dan mijn basic UGG Classic Mini’s (review hier!). Voor mijn tweede model wilde ik namelijk net iets meer glamour, want tja, als je verwend wordt met zo’n mooi paar schoenen dan mogen ze best gezien worden toch? Ik kwam dan ook al snel uit bij de Bailey Button Bling, een exclusief half-hoge laars die voorzien is van een metallic design en afgewerkt is met Swarovski kristallen. Zelfs de vertrouwde ‘Button’ is vervangen door een kristal en ook het logo op de suède hiel glimt je tegemoet.  Als dit geen eye-catchers zijn...

 photo DSC00823_zpscb1b860e.jpg photo DSC00811_zpsc64a81b0.jpg
Nu zal dit bling bling model niet bij iedereen in de smaak vallen, maar ik ben errrg blij met mijn BBB’s. Yes deze beauty's vallen op, maar door de grijze basiskleur zijn ze nog steeds goed te combineren met je casual outfits en vooral met een lichtere skinny jeans vind ik ze fantastisch en nog steeds flatterend staan. Daarbij zijn de metallic print en de donkergekleurde voering ook praktisch, omdat ze veel minder besmettelijk zijn dan de compleet suède modellen en ze zijn gewoon verrukkelijk warm. Alsof ik op mijn warmste pantoffels de deur uit mag, zonder raar aangekeken te worden. Wat wil ik nog meer? Ik wacht de 'echte winter' in ieder geval met een gerust hart af, want op deze laarzen overleef ik 'm in stijl hoor!

De UGG Australia Bailey Button Bling is verkrijgbaar bij UGG verkooppunten zoals de webshop (gratis verzending op alle aankopen!) en bij officiële Retail Stores en draagt de officiële verkoopprijs van € 229.95, maar... Ze zijn nu in de UGG Australia webshop 'on sale' voor €183,95! Kaching!


Wat vinden jullie van mijn nieuwste toevoeging aan mijn UGG collectie?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio