♥ What's In My Bag: Ted Baker Shopper ♥

vrijdag 14 februari 2014


Stiekem neuzen we allemaal graag in andermans leven toch? Facebookaccounts, huizen, koelkasten - Niets is te gek! Zelfs onze handtassen moeten er aan geloven… En omdat we toch niet om deze ‘guilty pleasure’ heen kunnen, geef ik er vandaag maar gewoon aan toe en haal ik als Valentijnsverrassing voor jullie mijn Ted Baker Shopper grondig overhoop! Wat er zoal tevoorschijn komt? Nou, veel te veel eigenlijk! Blijkbaar heb ik namelijk niet alleen een lipproductenobsessie, maar vind ik het ook bijzonder prettig een variëteit aan pennen met me mee te zeulen. Go me! Daarnaast zullen jullie me vast dankbaar zijn dat ik meteen mijn ‘loopneus-in-de-trein-perikelen’ in de groep gegooid heb. Volg je het nu al niet meer? Kijk dan maar gauw de video, enjoy!

Mijn geliefde Ted Baker Shopper Larcon is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor €55, maar met een beetje geluk vind je 'm nu ook in de Ted Baker Outlet Store in Maasmechelen met een fijne korting - tip!

Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw tas?
Oh en... Happy Valentine's Day my loves!  
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio