Outfit: Casual Sunday

dinsdag 25 maart 2014

 photo DSC01348_zps0318ba3d.jpg
Mijn favoriete manier om het weekend te spenderen? Met mijn twee lieve mannen in de zonneschijn natuurlijk! Tussen het schrijven van mijn scriptie door was dat dan ook precies wat ik deed. Haar los, laarzen aan en lekker genieten van de lente-zon. Mijn outfit paste ik hier met plezier op aan. Lekker casual, maar toch meisjesachtig en speels door mijn nieuwe polkadotted New Look blouse (dankjewel voor de tip Evelien!). Het leek me een pretty brilliant idee om de camera mee op pad te nemen tijdens onze wandeling. Het resultaat? Een paar knuffelige plaatjes met Casanova, het pluizigste accessoire ooit! Kijken jullie mee?

 photo OutfitPolkadots_zps98ba4cad.png
 photo DSC01347_zps645f647a.jpg

Blouse: New Look
Jeans: H&M
Laarzen: Invito
Ring: Ti Sento
Horloge: Fossil
Ketting: Forever21
Armbandjes: 4everwitheveryone (Review!)

Wat is jouw favoriete outfit voor een casual sunday?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio