Outfit: Sunny Saturday

zondag 9 maart 2014

 photo HeaderOOTDSunnySaturday_zpseb196cb1.jpg
Let’s start our day with un petit peu fashion, shall we? Met liefde show ik jullie namelijk mijn Outfit Of The Day van gisteren, die heerlijke sunny saturday! Het is een outfit met een knipoog naar de oh so classy Parisienne. De Bretonse streep, de flared skirt, het boucle jasje. It has it all! Het enige wat nog lijkt de missen zijn een paar Louboutins... Al is comfort ook iets waard toch? Dus straf me niet meteen af op de keuze voor mijn geliefde zwarte laarzen alsjeblieft en kijk vooral even verder naar de outfit waarin ik mijn Sunny Saturday doorbracht! I hope you'll enjoy! 

 photo OOTDSunnySaturday1_zpsaba5defd.png
 photo OOTDSunnySaturday3_zps788495e5.png
 photo OOTDSunnySaturday2_zps557ea597.png

T-Shirt: Vila
Rok: Bershka
Jas: H&M
Laarzen: Invito
Ring: Ti Sento
Horloge: Fossil
Armband: Speechless
Zonnebril: Ray Ban

Wat vinden jullie van dit soort korte spontane 'fashion'-posts lovely ladies?
Vaker doen? Met meer tekst of juist meer foto's? Ik hoor het (zoals altijd) graag!

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio