Review: Tanya Burr Lips & Nails

zaterdag 8 maart 2014

 photo DSC01177_zpsda324882.jpg
Als Tanya Burr, een van mijn favoriete Britse Youtubers, een eigen make-up collectie lanceert… Dan sla ik daar maar al te graag een paar producten van in! Want hoe leuk is het dat een 'Beautuber' haar eigen lipglosses en nagellakjes uit mag brengen? Vandaag show ik dan ook twee producten uit Tanya Burr’s Exclusive Collection by Eye Candy, namelijk: Het lieflijk roze lakje genaamd Mini Marshmellows en een van de meest besproken lipglosses uit Tanya’s collectie, de perfect perzikkleurrige Just Peachy. Houd jij wel van mooie nudes? Dan móét je gewoon even verder lezen! Eyecandy alert! 

 photo DSC01188_zps5a306fa3.jpg photo DSC01191_zps7d32bccd.jpg
 photo f2988d97-9608-4616-9fbc-0526ccb198b3_zps3a4cfc62.jpg

Tanya Burr Lipgloss Just Peachy (8ml) 

Nog op zoek naar de perfecte peachy lipgloss voor de warmere lentemaanden? Dan is Tanya Burr's Just Peachy voor jou gemaakt! Een milky warme perzikkleur die die altijd kan en zich als 'neutral' ook on to go goed laat aanbrengen. De lipgloss ruikt heerlijk zoet – naar groene gummibeertjes, als je het mij vraagt (tres jum!) – en is zeker voor een lichte tint erg dekkend met een creamy finish. Al moet ik bekennen dat deze voor mij aan de lichte kant is. Ben je dus getinter/gebruinder dan ik ben? Sla deze dan even over en kijk naar de donkerdere glosses. Maar heb jij een lichte huid? Dan is dit een absolute must-have: Creamy, nude en altijd goed! Wat willen we nog meer?

 photo DSC01254_zpsc0108ee5.jpg photo DSC01258_zps9cbb05b1.jpg photo DSC01201_zps6ecd18b3.jpg

Tanya Burr Nail Polish Mini Marshmellows (12ml)

Meteen was mijn hart gestolen door Mini Marshmellows: De lieve zachtroze kleur uit Tanya Burrs make-up collectie. Waar de kleur in het flesje heel bleekroze lijkt, pakt hij net iets warmer roze uit op de nagels. And guess what? Dat vind ik zelfs nog mooier! Maar hoe mooi de kleur ook is, de substantie van deze nagellak is jammer genoeg niet voor mij weggelegd. Mini Marshmellows lakt vrij transparant en heeft zeker drie a vier dunne lagen nodig voor volledige dekking, waarna hij niet meer snel droogt. Too bad, want ik dit is qua kleur én glans absoluut een van de mooiste lakken in mijn collectie. Dit lakje is dan ook eigenlijk perrrrfect... Op het lakproces na. Tenzij je houdt van dat gelly French Manicure effect, want dan ben je na een laagje al aan het juiste adres bij Mini Marshmellows. Gelukkig is de kleur zo mooi dat ik wel een oogje dicht wil doen bij het lakken! ;) 

 photo DSC01183_zpsc1b8b234.jpg
Tanya Burr's Lips & Nails by Eye Candy is internationaal verkrijgbaar bij Feel Unique, maar hier in Nederland ook te koop bij Alice & Jo. De lipgloss in Just Peachy draagt hier de verkoopprijs van € 7,99 en de Mini Marshmellows Nail Polish is er te bestellen voor € 6,99. De verzendkosten bedragen slechts € 2,99.


Wat vind jij van Tanya Burr Lips & Nails?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio