Review: Wilkinson Sword Hydro Silk

zondag 23 maart 2014

 photo WilkinsonSwordHydroSilk_zps99e941f7.png
De lente ligt op de loer en wat hoort daarbij? Onze mooiste zwierige jurkjes, rokjes met bloemenprint, favoriete shorts… én een paar zijdezachte benen natuurlijk! Dit maal zonder akelige rode bultjes, ingegroeide haartjes en kurkdroge huid graag. Want oh, wat kan scheren toch ontzettend pijnlijk zijn he dames? Geloof me, I’ve been there. Gelukkig heb ik nu ein-de-lijk mijn holy grail gevonden. Een scheermes dat mijn benen glad en zacht maakt en nog betaalbaar is ook. Waar ik het over heb? De nieuwe Wilkinson Sword Hydro Silk!

 photo DSC00970_zps176c8216.jpg
De Wilkinson Sword HYDRO Silk is speciaal ontworpen voor die extreem gladde, silky smooth scheerervaring. Ken je dat? Dat heerlijke gevoel als je ’s avonds in bed ligt in je shorts en je benen langs elkaar strijken zonder één enkel stoppeltje te voelen? Laat dat nu precies het effect zijn dat Wilkinson belooft! Nu zal je je (net zoals ik) wel afvragen hoe ze dat van plan zijn mogelijk te maken? Nou, in de HYDRO Silk hebben ze “vijf baanbrekende technologieën” verwerkt. Laten we ze even op een rijtje zetten:
 • Vochtinbrengend serum: In de scheerkop van de HYDRO Silk is een uniek serum bestaande uit zee-extracten en shea-boter verwerkt dat geactiveerd wordt zodra het in contact komt met water. Zo wordt het natuurlijke vochtgehalte van de huid tijdens het scheren aangevuld, zodat een gezonde en stralende huid gegarandeerd is.
 • 5 Curve-Sensing mesjes: De HYDRO Silk is Wilkinsons eerste scheersysteem voor vrouwen met 5 mesjes dat het meest gladde en comfortabele scheerresultaat tot nu toe belooft. Speciaal ontworpen voor onze vrouwelijke vormen en met de belofte van een bijzonder glad resultaat. 
 • Skin Guards: Samen met de Curve Sensing mesjes zorgen de Skin Guards ervoor dat huidirritatie tot een minimum beperkt wordt. De Skin Guards trekken de huid tijdens het scheren namelijk strak om zo te voorkomen dat deze tussen de mesjes komt. Bye bye bultjes!
 • Ovale mesjes cartridge: Niet voor niets is de scheerkop van de HYDRO Silk smal en ovaalvormig. Door dit ovale kopstuk is het namelijk mogelijk efficiënt te bewegen rondom onze lady parts. Sshht, our little secret.
 • Ergonomische handgreep: De Wilkinson HYDRO Silk is zo ontworpen dat hij altijd prettig in de hand ligt en jou genoeg grip geeft, ongeacht waar je scheert, om akelige glibbertaferelen uit de weg te gaan.

   photo DSC00974_zps58d5a29c.jpg
  Ik verklapte het al, maar met veel plezier schreeuw ik het nogmaals van de daken: Dit scheermes is fantastisch! Beter dan elk ander scheermes dat ik ooit geprobeerd heb en dat terwijl scheermessen en mijn droge, gevoelige huid nooit goed matchen. Waar ik normaal altijd worstel met scheerirritatie en een droge, trekkerige huid is dat nu allemaal verleden tijd. De Wilkinson Sword HYDRO Silk ligt fijn en stevig in de hand, glijdt makkelijk over de huid en laat hem echt onweerstaanbaar zacht achter dankzij het wonderlijke serum. Sinds ik met de HYDRO Silk scheer heb ik geen bultje of ingegroeid haartje meer gezien. Wauw, als dat geen virtueel applaus waard is! Thanks Wilkinson for making me spring-ready! 

  De Wilkinson Sword HYDRO Silk is verkrijgbaar bij drogist en draagt een adviesprijs van €13,99 voor het scheersysteem (inclusief 1 mesje). Raak je verslaafd aan dit scheermesje, just like me? Maak je dan vooral geen zorgen, want voor €14,99 koop je 3 nieuwe mesjes.

  Wat is jouw gouden tip voor een zijdezacht huidje?
   
  Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio