Slaap zacht lieve Pipa ♥

vrijdag 21 maart 2014

 photo SlaapzachtlievePipa_zpsd48431fe.jpg
Wie mij volgt via social media heeft het nare nieuws waarschijnlijk al vernomen: Woensdagnacht is mijn lieve konijntje Pipa geheel onverwacht overleden in haar slaap en ik ben er stuk van. Acht maanden was ze pas bij ons en vanaf moment één waren we onafscheidelijk. In de dierenwinkel huppelde ze al naar ons toe en liet haar mooiste kunstjes zien, keken we tv dan keek zij braaf mee en kroop ik achter mijn laptop dan stond zij trouw aan mijn voeten. En nu is ze er opeens niet meer. Laat er dan ook alsjeblieft een dierenhemel zijn, want als iemand over de wolkjes huppelt… Dan is het pluizige Pipa wel! Slaap dan ook maar zacht mijn lieve Pipa-muis. I hope heaven treats you well. Droom lief, ik mis je.

♥ Pipa: 24-07-2013 / 19-03-2014
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio