Video: Kruidvat Event (MUA naar Nederland) + Unboxing Goodiebag

zondag 30 maart 2014


Gisteren deelde ik al het blijde nieuws met jullie, maar graag schreeuw ik het nogmaals van de daken: MUA komt naar Nederland! Het betaalbare Britse make-upmerk zal vanaf midden april bij 71 geselecteerde Kruidvat filialen in Nederland te vinden zijn én zal vanaf dan ook in België verkrijgbaar zijn (klik hier voor de MUA verkooppunten). Hoe ik daarachter kwam? Door de geweldige launch tijdens het Kruidvat event dat ik afgelopen donderdag bijwoonde in Amsterdam. Al maakte ik daar niet alleen voor het eerst kennis met MUA, ook werden alle nieuwigheden in het assortiment van Kruidvat in het zonnetje gezet. Speciaal voor jullie maakte ik dan ook een korte sfeerimpressie van het event én nam ik met veel plezier een unboxing op van de enorme goodiebag! Kijken jullie even mee?


Welke producten mogen zeker op jouw zomerse wishlist?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio