Boyfriend Tag

woensdag 23 april 2014
Goedemorgen liefjes! Vandaag een net iets persoonlijker artikeltje voor jullie, waarbij ik de man in mijn leven aan het woord laat. Jullie raden het al (of hebben de titel gewoon gelezen, duh): Vandaag wagen Sebas en ik ons aan de Boyfriend Tag! Sebas heeft de nodige vragen voorgeschoteld gekregen en heeft zijn uiterste best gedaan om deze correct te beantwoorden, wetende dat deze ongecensureerd op het wereld wijde web geslingerd worden. Aan mij de taak om te kijken goed le petit ami me eigenlijk kent na vijf jaar lang met me opgescheept te zitten. Yes, vijf jaar! Afgelopen zaterdag 19 april kregen we er namelijk weer een cijfertje bij op de teller en vierden we ons lustrum! Een beter moment voor deze tag konden wij dan ook niet bedenken. Let's do this!

1. Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
 Say yes to the dress of het avondprogramma van Veronica (Hawaii Five-o, Criminal Minds, NCIS).
♥Yes, punt voor Sebas. Al vergeet hij hier wel onze absolute lievelingsserie, Arrow, en mijn verslaving voor 24Kitchen. Oeps.

2. Noem iets wat ze niet lust.
 Uien
♥Heel eerlijk gezegd kun je beter vragen wat ik wél eet, maar het is waar: Uien zijn mijn grootste vijand. Die zweetgeur, de smaak, het geknars in je mond en dan ook nog het feit dat je moet huilen als je ze snijdt. Nee, bij uien blijf ik graag uit de buurt!


3. Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
 Ice tea (Green of Mango)
♥True! Ik drink normaal gesproken geen bubbels en enkel water en sapjes, maar omdat ik dat zo saai vind als we uit gaan eten, ga ik vaak toch maar voor een Ice Tea (en ben ik extra blij als ze een bubbeltjesvrije variant aanbieden haha).

4. Wat is haar schoenmaat?
 37/38
♥Nou, eigenlijk draag ik gewoon standaard maat 37. Dit lijkt wel een beetje kansenspreiding, foei.


5. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
 Strikken 
♥Absoluut! Al horen make-up producten of en notitieblokken ook zeker weten in dit rijtje thuis.

6. Wat is haar favoriete broodje?
 Broodje kip-krokant! 
♥Ik zou het eigenlijk niet weten, maar toegegeven: Kip Krokant is altijd lekker.

7. Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon.
 Lasagne
♥Hahaha, hier zouden echt al mijn vrienden hetzelfde antwoord op gegeven hebben! Ik ben gewoon lasagne-crazy. Gaan we uiteten en staat er lasagne op de kaart, dan heb je grote kans dat ik daar (na lang twijfelen, met de nadruk op 'lang') standaard voor ga.


8. Wat is haar favoriete ontbijtje?
 Cruesli
♥Jip, ik háát brood. Vooral 's ochtends. Ik begrijp nog steeds niet hoe mensen dat weggewerkt krijgen, brr.

9. Wat is haar favoriete muziek?
 Singer-songwriter
♥Of zoals Sebas zegt: 'Skinny-jeans-muziek'. Duidelijk niet zijn favoriet, maar wel de mijne. Well done!


10. Wat is haar favoriete sportteam?
 Bayern München
♥Of de Deutsche Nationalmannschaft, kuch. Heb ik een keuze dan?

11. Welke kleur hebben haar ogen?
 Bruin
♥Al 20 jaar. :)


12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?
 Vroeg opstaan
♥Argh, ja. De wekker van een golfer gaat gewoon altijd veel te vroeg.

13. Waar is ze geboren?
 Ziekenhuis Heerlen?
♥Ah er is toch nog iets dat Sebas niet weet! Nope, all wrong. Ik ben geboren in de Vroedvrouwenschool in Kerkrade, die inmiddels al lang niet meer bestaat. ;D

 photo 81661ca2012311e38efa22000a1fbd9c_7_zpsa8199ff7.jpg

14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
 Worteltaart
♥Ooooh nom, yes yes yes mét sinaasappelglazuur! Ons recept voor worteltaart is ook gewoon zó goed! Niet te zoet, zonder de smaak van wortel en heerlijk licht en luchtig. Fun fact: Ons worteltaart-recept is al enkele jaren het meest gelezen artikel op Pretty Brilliant en ik ontvang nog steeds maandelijks een mailtje van iemand die 'm gebakken heeft en ook verliefd geworden is op de smaak.

15. Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?
 Fitness, Tennis, Dansen, Snowboarden
♥Jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik geen sporter ben en dat ook nooit zou worden, maar back in the days heb ik inderdaad al deze sporten beoefend. Ik heb vooral eigenlijk altijd gedanst van ballet tot streetdance. Tennis was niet zo'n succes. Ik zie die ballen gewoon niet vliegen. Enough said.16. Wat zou ze uren kunnen doen?
 Filmpjes kijken op YouTube
♥Yes en dat doe ik dan ook! ;) Vooral FleurdeForce, Zoella en Tanya Burr vind ik verslavend leuk, maar ik ben de laatste tijd ook echt helemaal verliefd op het gezinnetje van Hannah Maggs met baby boy Squaky G. So cute! (Klik op de namen van de Youtubers om naar mijn favoriete recente video's te gaan! Ik neem jullie graag mee in deze verslaving, zoals jullie zien.)

17. Wat voor een uniek talent heeft ze?
 Schrijven
♥Ahw, thanks babe.


18. Hoelang zijn jullie al samen?
 5 jaar
♥True!

Wat zeggen jullie ervan dames? Sebas wat mij betreft dik geslaagd, whoehoe! We hopen dat onze versie van de Boyfriend Tag bij jullie in de smaak viel en jullie ons allebei weer iets beter hebben leren kennen. Mogen we van de gelegenheid dan meteen even gebruik maken om jullie even te bedanken voor alle lieve felicitaties afgelopen zaterdag? Vast wel toch? Nou, bij dezen dan schatjes!

Fijne dag vandaag! We love you all!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio