Maandag gaat het nieuwe PrettyBrilliant.nl online!

zaterdag 5 april 2014

Hi lieve meisjes! Geweldig nieuws! Misschien wist je het namelijk al, misschien ook nog niet, maar… Maandagmiddag wordt Pretty Brilliant in een nieuw ‘jurkje’ gestoken! Na drie jaar is het namelijk hoogste tijd voor een nieuw design. Weg met die kitschy bloemetjesoverload en op naar een net iets cleanere en volwassenere lay-out. Om dit te verwezenlijken heb ik de handen in elkaar geslagen met een schat van een webdesigner, die de afgelopen maanden samen met mij hard gewerkt heeft aan een strakker, maar nog steeds erg meisjesachtig design (mét strikje natuurlijk) en wat mij betreft is die missie geslaagd! ♥ Exciting times!

De nieuwe lay-out zal maandagmiddag online verschijnen en natuurlijk zal ik ervoor zorgen dat jullie daar groots van op de hoogte gesteld worden. Ik kan namelijk echt niet meer wachten deze mijlpaal met jullie te delen. Het is al een wonder dat ik niet eerder iets verklapt heb in al mijn enthousiasme hahaha! Nu maar hopen dat jullie het nieuwe design net zo mooi vinden als ik, want daar gaat het om: Dat jullie je thuis voelen hier, just because, well I love you! Kom dan ook zeker maandag aanstaande even terug naar mijn roze wolk, laat me weten wat je van het nieuwe design vindt… en oh, laat je verrassen door enkele leuke winacties die ik voor jullie georganiseerd heb! ;D Oeps zei ik dat nou echt? 

See you then cupcakes! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio