Now testing: Kruidvat Skin Science

vrijdag 11 april 2014


Een mooi glad en zacht huidje, dat willen we allemaal wel! Geen oneffenheden, geen droge plekken en minimale rimpeltjes? Daar teken ik voor! Om dat resultaat te bereiken, dienen we de natuur echter een handje te helpen door te smeren, smeren en nog eens te smeren. Maar pfoe, wat kunnen alle die crèmepjes prijzig zijn he? Gelukkig dacht Kruidvat daar hetzelfde over en ontwikkelden zij een nieuwe betaalbare gezichtsverzorgingslijn: Kruidvat Skin Science! De Skin Science lijn belooft onze huid binnen 4 weken 35% strakker te maken én te verzorgen en dat terwijl de producten uit deze lijn allemaal lager geprijsd zijn dan €5. Dat klinkt goed toch dames? In de test ermee! 

Kruidvat Skin Science


De Kruidvat Skin Science lijn is vanaf april 2014 verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en bestaat uit vijf gezichtsverzorgingsproducten, te weten:
  • Wrinkle Correcting Day Cream (€4,99)
  • Cell Renewal Night Cream (€4,99)
  • Firming Eye Gel (€4,99)
  • Beautifying Elixer (€4,99)
  • Cleansing Oil (€2,99)

Bijzonder aan de producten uit de Skin Science lijn is dat deze het huideigen celvernieuwingsproces bevorderen en de huid van binnenuit verstevigen dankzij een complex van drie hoogwaardige bestanddelen:
  • Mimox: Een biopeptide die voorkomt dat huidcellen van buitenaf beschadigd kunnen worden en de synthese van hyaluronzuur stimuleert, waardoor de vochtbalans in de huid hersteld of gewaarborgd wordt.
  • Het antioxidant-complex dat krachtig beschermt tegen celbeschadiging.
  • 'Cel-naar-cel'-communicator: Een 100% natuurlijk extract dat de natuurlijke celactiviteit in de diepere huidlagen stimuleert om zo de huid elastischer en steviger te maken.

In de test


Betaalbare gezichtsverzorging die echt goed werkt, die is zeldzaam. Samen met mijn moeder heb ik dan ook besloten Skin Science aan een kritische test te onderwerpen. De komende weken zullen wij onze vertrouwde gezichtsverzorgingsproducten aan de kant schuiven en de gehele Skin Science gezichtsverzorgingslijn voor jullie testen. Zo kunnen we jullie over 4 tot 5 weken een uitgebreid oordeel presenteren en aangeven hoe goed Skin Science werkt voor twee verschillende huidtypes; mijn jonge, overwegend droge huid en mijn moeders de rijpere, zeer gevoelige huid met tekenen van rosacea. Wij zijn in ieder geval alvast benieuwd naar het resultaat! Wie weet zijn dit wel ware wondermiddeltjes 'voor een prikkie'? We zullen het zien en houden jullie uiteraard in de tussentijd graag op de hoogte, totdat we jullie over 4/5 weken een weloverwogen oordeel kunnen presenteren. Ben jij dus (net als wij) maar al te nieuwsgierig? Houd Pretty Brilliant de komende weken dan maar nauw in de gaten voor onze review!

Ben jij al nieuwsgierig naar deze budgetvriendelijke huidverzorgingslijn?

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio