Outfit: Coral Clutch

woensdag 9 april 2014Oh wat heb ik zin in de zomer! In het roosteren van marshmallows boven de barbecue, in de mooie zonsondergangen, in de overload Italiaanse ijsjes en bovenal in het tevoorschijn toveren van mijn zomergarderobe! Mijn jeansshortjes, high waisted rokjes, tops en jurkjes smeken me weer gedragen te worden en die dikke wollen truien zijn echt aan rust toe! Toch heb ik me nog niet aan blote benen gewaagd dit jaar, maar houd ik het braaf bij opgerolde broekspijpen en een wel erg zomerse clutch (die jij zomaar kunt winnen)! We noemen het maar... 'transitional fashion'! Een combinatie van veel laagjes a la najaar in mooie zachte lentetinten zoals dat hoort in het voorjaar.  Kijken jullie even mee?

What I'm wearing:

Top: Costes
Blouse: Vero Moda
Jasje: New Yorker
Jeans: H&M
Sneakers: Nike
Clutch: My New Bag (Winactie!)
Ring: Ti Sento
Horloge: Fossil
Armbandjes: 4everwitheveryone (Review!)

Hoe kleed jij je het liefst in de lente?

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio