Outfit: Picknick proof

dinsdag 29 april 2014


Zonneschijn haalt het beste in mijn garderobe naar boven, that's for sure! In de winter neig ik namelijk toch net iets te snel naar zwart, wit en grijs en dat terwijl ik me in felle zomerse kleuren tien keer meer 'mij' voel. Yes, doe mij maar zwierige jurkjes, een arm vol armbandjes, blote benen en glitterende sandaaltjes. All day, everyday! Het enige wat dan eigenlijk nog mist is een mooi gebruind huidje, maar helaas laat dat nog even op zich wachten aangezien ik de komende maanden leef als scriptie-schrijvende kluizenaar. Neemt niet weg dat ik er dit weekend even lekker buiten ben geweest in mijn typische lente outfit, die ik zo toepasselijk Picknick Proof genoemd heb. En wat ik nou precies droeg, dat laat ik je vandaag zien!  Enjoy girls!What I'm wearing


Jurkje: Primark
Riem: Primark
Sandalen: Zara Kids
Horloge: Fossil
Ring: Ti Sento
Nagellak: MUA Bright Coral & Barry M. Blue Grape

Wat draag jij het liefst op een zonnige lentedag?

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio