Perfect Palette Tag

vrijdag 25 april 2014


Welk meisje wordt er nu niet ultiem gelukkig van picture perfect make-up palettes? Deze make-up junkie heeft in ieder geval door de jaren heen een aardige palette-collectie op weten te bouwen! Toen de prachtige Lotte van LotteLovesBeauty me tagde voor de Perfect Palette Tag wist ik dan ook wat me te wachten stond: Hoogste tijd om mijn mooiste, best gepigmenteerde, meest gebruikte maar ook minst gebruikte make-up palettes tevoorschijn te toveren en met jullie te delen! Sleek, Too Faced, Kardashian Beauty, Urban Decay, al onze favoriete merken passeren de revue! Perfect Palette Tag-Time it is! (Zeg dat eens vijf keer heel snel achter elkaar. ;) One hell of a tonguetwister!) Enjoy girls! 

Ik tag Femke, Maud, Anneloes en Helen!

Wat is jouw favoriete make-up palette?
& Welk palette zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio