Welkom op het nieuwe PrettyBrilliant.nl

maandag 7 april 2014

Heb jij zojuist twee keer met je ogen geknipperd toen je naar Pretty Brilliant surfte? Dacht je even dat je op de verkeerde website terecht gekomen was? Geen zorgen hoor liefje, je bent helemaal goed! Pretty Brilliant is alleen in een nieuw jurkje gestoken! Nog steeds heerlijk roze en met strikje (heel belangrijk!), maar dan net iets volwassener, net iets strakker, net iets overzichtelijker en hopelijk vooral net wat mooier! Welkom op nieuwe PrettyBrilliant.nl lieve meisjes!

De veranderingen in een vogelvlucht

Natuurlijk kunnen we niet om het nieuwe uiterlijk van mijn blog heen, maar ook 'on the inside' zijn er de nodige kleine en fijne wijzigingen doorgevoerd! In een vogelvlucht zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:
  • Social media buttons: Pretty Brilliant volgen was nog nooit zo makkelijk! Klik simpelweg op de schattige roze buttons in de sidebar en voordat je het weet beland je op de Pretty Brilliant Facebook, mijn Instagram of Twitter-account of op mijn Youtube-kanaal natuurlijk! Een kleine tip: Volg me alvast via jouw favoriete social media kanalen, dat komt je later vandaag zomaar nog van pas. ;) 
  • Categorieën: Vanaf nu worden alle artikelen op Pretty Brilliant gecategoriseerd onder de termen 'Beauty', 'Fashion', 'Lifestyle', 'Personal' en 'Video'! Een vrije middag en zin om videos te bekijken? Verken dan de categorie Video eens! Een ware beauty-addict? Dan is de categorie Beauty the one for you! Simple as that! Sidenote: Er wordt achter de schermen nog hard gewerkt aan het handmatig categoriseren van alle oude artikelen, so bare with me. 
  • Grotere foto's: Oh eindelijk, Pretty Brilliant heeft grote duidelijke foto's! Niet langer naar je bril grijpen als je een bezoekje aan mijn blog brengt, maar alles is vanaf nu gewoon goed te zien en te lezen. Big plus! Sidenote: Ook hiervoor geldt dat oude artikelen as we speak nog handmatig aangepast worden qua grootte! 
  • Vernieuwde About Me & Contact Page: Bij een nieuw website-design horen ook geüpdate pagina's toch? Met liefde en plezier heb ik dan ook mijn About Me & Contact Page voor jullie vernieuwd! Geen ellenlange verhalen meer, maar gezellige to-the-point stukjes met net genoeg info! Zo is er bijvoorbeeld een opsomming van mijn blog-apparatuur toegevoegd aan de About Me page, handig toch?

Nu ben ik vast nog iets vergeten (wat niet heel gek is aangezien ik door mijn enthousiasme net iets te weinig geslapen heb, oeps), maar dat ontdekken jullie dan vast heel snel zelf! Ik nodig jullie allemaal van harte uit mijn nieuwe design te verkennen en mij in alle eerlijkheid te laten weten wat jullie ervan vinden! Fingers crossed dat jullie het nieuwe Pretty Brilliant net zo mooi vinden als ik! 

Voor nu, wil ik jullie in ieder geval bedanken voor jullie trouw, gezelligheid en eeuwige lieve berichten! Al drie jaar lang onderhoud ik Pretty Brilliant met veel liefde en plezier en ik heb het nodige aan jullie te danken! Kom dan ook zeker later vandaag (en de rest van de week) nog even terug, want echt bedanken... Dat doe ik met cadeautjes!

Het nieuwe PrettyBrilliant.nl, wat vind jij ervan?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio