Disney Tag met mijn kleine zusje Roxy

zaterdag 17 mei 2014


Als we het hebben over baljurken, glazen muiltjes, rode appels, lange haren, heldhaftige prinsen, glitterende tiara's en prachtige prinsessen, dan is er maar één iemand die daar meer vanaf weet dan ik. Mag ik jullie voorstellen aan mijn kleine zusje: Roxy! Yes, dat horen jullie goed ladies! Vandaag heb ik zomaar een gast op Pretty Brilliant en dat is natuurlijk niet zomaar. Het is namelijk de hoogste tijd voor de Disney Tag! En kan er nu beter kletsen over Disney dan dit achtjarige snoepje? Laat ik dan ook gauw mijn mond houden en jullie laten genieten van dit onbetaalbare beeldmateriaal, want echt.. Als dit geen glimlach op je gezicht weet te toveren! ;) Heel veel kijkplezier prinsesjes van me!

Wat vinden jullie van Roxy's YouTube-debuut schatjes? Ze was nogal zenuwachtig, terwijl ze het volgens mij hartstikke goed deed, dus show her some love please! Dikke kus van mij Roxyfloxy!

Wie is jouw favoriete Disney-prinses? :) We horen het graag!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio