My Pretty Brilliant Life in Pictures: Mei

zaterdag 31 mei 2014

Pfoe mei, wat was jij een achtbaan zeg! Nog nooit heeft mijn agenda zo vol gestaan: Ik sloeg die-hard aan het bloggen, maakte weer een dag Amsterdam onveilig, zette ik mijn beste beentje voor nu het einde in zicht is wat betreft mijn bachelor en  draaide ik als klap op de vuurpijl ook nog een vierdaagse conferentie. Aan slaap was er dus wel een klein gebrek (understatement!), maarrrrr klagen mag ik zeker niet. Ik scoorde namelijk ook het perfecte leren jasje, een prachtige bos pioenrozen en mocht me optutten voor het ultiem gezellige 21 diner van een van mijn lieve beste vriendinnen. After all heb ik dan ook zeker niet te klagen. Thanks for being good to me May! Benieuwd wat ik deze maand allemaal gedaan heb? Kijk dan maar even gezellig mee!
Outfitfoto's schieten, maar dan net even anders! In een bloemenveld vol kriebelende beestjes, brrrr! 
Gelukkig mag het resultaat er wel zijn. Veel lenteachtiger worden outfitfoto's ten slotte niet toch?

De fotograaf voor die dag? Broerlief! Thanks Scottie! 

Mei was ook de maand waarin ik op zoek ging naar een zwart leren jasje. Uiteindelijk werd ik verliefd op dit suède model van Mango! Net iets stoerder dan jullie van me gewend zijn, maar oh wat is hij mooi. Inmiddels zijn we onafscheidelijk! Waar ik ga, gaat mijn biker jacket ook.

All smiles op de kartbaan met met beste vriendinnetje Nadine! What a night! 

Nog steeds ben ik ongelofelijk blij met de nieuwe huisstijl van Pretty Brilliant (jullie ook toch? ;D), maar een ding ontbrak nog: Een gezellige stempel geïnspireerd op het logo! Gelukkig bracht Stempels&Co daar met dit handgemaakte exemplaar verandering in. So cute! Hun webshop opent snel. I'll keep you updated!

Zondagen betekenen sinds ik met Sebas samen ben maar één ding: Sneakers aan en hup naar de golfbaan! Gelukkig zorgden de prachtige fuchsia-roze MaxFactor Lipfinity Colour en mijn nieuwe statement necklace van Love, Pieces & Happiness nog een voor beetje glamour.

In mei was het heerlijk zonnig en dat betekende dat de eerste BBQ van het jaar een feit was!
 Lekker meloen happen met mijn mini-me! :)

Opgetut voor persevents! Soft curls, pink lips en een lichte winged liner. 
Heb jij mijn vlog van het dagje Amsterdam al gezien?

First stop in Amsterdam: De Bobbi Brown Counter in de Bijenkorf voor een make-up masterclass met de getalenteerde Eliano Bou Assi, de rechterhand van Bobbi Brown.

Natuurlijk verliet de Bijenkorf niet zonder er eerst nog even rond te snuffelen. Met resultaat, want ik kwam onder andere deze ultiem schattige set van Ciaté London tegen.

Even een kiekje van het resultaat van de Bobbi Brown touch-up, terwijl ik me haastte naar mijn volgende afspraak. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik mijn 'brows' nogal mistte. Eliano vond het wenkbrauwpotlood nergens voor nodig en liet me zo goed als 'natural' weer de counter verlaten. Ieks, wat voelde dat naakt! 

Samen met de lieve Lara van Red Lipstick Kind of Girl genoot ik na mijn Bobbi Brown touch-up van een verkoelende Sodastream 'mocktail' bij het U-PR Blogger Event! 

Waar we ook de prachtige Sabien van Bonbien en hartelijke Anne van Anne Solveig ontmoeten. Smile girls! :D

Nog zo'n gezellig kiekje met de lovely ladies! Wat was het leuk om jullie te ontmoeten lieverds! 
Snel weer hè? Knuffels vanuit het verre zuiden!

Nog meer feestelijkheden: In mei vierde lieve Liselotte haar 21 diner. Om stress te verminderen fixte ik mijn smokey eyes 's ochtends al, zodat ik 's avonds alleen nog red lips toe hoefde te voegen. 
Make-up time management noemen we dat haha!

Et voila: The final look! All dolled up and ready to go! <3

Wie houdt er nu niet van een handgemaakt cadeautje? Liselotte verraste ik dan ook met een heerlijke home-made mojito scrub! Als douchen nu geen feestje is Loe, dan weet ik het ook niet meer!

En toen was het alweer moederdag! Dé dag waarop we mamsie verrasten met een cadeau waar ze al jaren op wachtte: Een canvasdoek van haar drie monsters! Happy Mothersday mamma!

Zo nu en dan vind ik het echt heerlijk natural make-up en mijn bril te dragen. So I did! Semir bestempelde het meteen tot de 'hippe secretaresse look', thanks mate! ;)

"A donut a day keeps the doctor away!" Of ging het gezegde niet zo?

Samen met Sebas dook ik weer eens de keuken in met als resultaat deze hemelse Apple Crumble Pie! Delisssssh! 

Sinds kort is Maastricht een geweldige winkel rijker: Bonjour Riviera Maison! 

Best feeling ever: Na een avondje met je beste vriendinnetje in een 'fris' bed springen en je make-up verwijderen. Happy hippo!

Sebas speelde deze maand het NK Golf en werd zesde (woohoo, so proud!), maar Casanova vond het maar niets dat hij niet mee mocht met zijn baasje.

En terwijl Sebas golfde, toverde ik mijn formele garderobe weer tevoorschijn om me vol overgave (als bestuurslid en coördinator PR) op de Limburgse MEP Conferentie 2014 te storten.

Maar niet voordat ik samen met Sebas ongegeneerd genoot van De Revue, de nieuwste theatershow van Jandino Asporaat. Wat hebben we gelachen!

Deze maand hadden we zomaar een speciale gast op Pretty Brilliant: Samen met mijn kleine zusje Roxy nam ik de Disney Tag op! En oh, wat is 'ie leuk geworden - al zeg ik het zelf!

'Verplichte nummertjes' zo plezierig mogelijk maken: Genieten van een Vanille Latte Machiatte in between classes op de universiteit.

De avond voordat de Limburgse MEP Conferentie 2014 los barste genoot van een ouderwetse movie night met Liselotte! The Other Woman it was (mét nachos en salsa op schoot natuurlijk)!

Om het beeld compleet te maken: Mijn Face of the Day (nog zonder nacho-kruimels)!

Ouderwetse gezelligheid terwijl we een Oreo ijsje verorberden bij Burger King. #wesohealthy

BAM: Formeel! Een week lang kokerrokken, blazers en blousejes it was. Wat was de conferentie weer gaaf! Voor wie niet weet wat MEP Limburg is/doet: MEP Limburg is een organisatie voor en door jongeren die o.a. simulaties van het Europees Parlement voor middelbare scholieren organiseert en ik zorg er als coördinator PR voor dat we mooi in de spotlight staan. Zo was ik afgelopen week te horen bij L1 Radio en te zien/horen bij RTV Parkstad. Enjoy!

Bestuursselfie! :D Samen met deze kanjers (en meer) organiseren we jaarlijks weer een vierdaagse conferentie voor 80 4-VWO'ers en geef toe: We zagen er nog redelijk wakker uit op deze vierde dag. (Te bedenken dat we gemiddeld 2 a 3 uur slaap per nacht krijgen haha!)

Nu klinkt dat misschien een beetje booooring, zo'n "conferentie", maar niets is minder waar. Het is vooral ook hartstikke gezellig! Hier een kiekje met Manon bij het apres skien in SnowWorld. Told ya: Not so boring after all! 

Aaaaaand home again! Na een lange nacht lekker wandelen met Casanova in het zonnetje. Heerlijk!

Cheat meal: Na maanden weer eens KFC knabbelen met le boyfriend. Jum!

Thuiskomen is extra leuk als er fijne post op je wacht. Zoals deze heerlijke theetjes van The Tea Bar bijvoorbeeld! Wat denken jullie dames: Zal ik een tea tasting met hun nieuwe smaakjes voor jullie opnemen?

Ook new in: Mijn Boohoo bestelling! Niet de beste kwaliteit, maar toch vond ik deze items wel schattig. 
Wat vinden jullie ervan? :)

Na de Boohoo passessie schoot ik weer gewoon mijn normale 'kloffie' hoor! Bye bye glamour! 

Een mooiere afsluiting van een prachtige, veelbewogen maand kan ik me niet bedenken: Verse pioenrozen! 

Wat is het leukste wat jij afgelopen maand meegemaakt hebt?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio