Jo Malone Peony & Blush Suede

vrijdag 30 mei 2014

Waan je in een tuin vol bloeiende pioenrozen, waar jij in een paviljoen geniet van een kopje thee terwijl je kleine hapjes neemt van een LaDurée Saint-Honoré Rose. Een mooie man aan je zijde, de vogels fluiten zacht, de warmte van zon laat je huid oplichten en opeens ruik je het. Het meest hemelse parfum dat je ooit geroken hebt. Zacht, romantisch, vrouwelijk, poederig, licht bloemig en puur. Dames, mag ik jullie voorstellen aan de liefde in een flesje: Jo Malone Peony & Blush Suede!

“The essence of charm. Peonies in voluptuous bloom, exquisitely fragile. Flirtatious with the juicy bite of red apple and the opulence of jasmine, rose and gillyflower. Mingling with the sensuality of soft, blush suede. Luxurious and seductive.” - Jo Malone


Jo Malone Peony and Blush Suede is liefde, lente-picknicks, macarons en Marie-Antoinette in een parfum. Sophisticated, lieflijk en teder met de geur van vers geplukte pioenrozen. Romantische en een tikkeltje groen door de combinatie van rode appel, roos, jasmijn en gilliflower en met een verleidelijke vintage knipoog van blush suède. Peony and Blush Suede is die geur die perfect past bij luchtige witte zomerjurkjes, bij eerste dates en bij sexy sunday mornings. De geur ligt zacht op de huid en blijft licht en poederig aanwezig gedurende de dag. En eerlijk? Als jij, net als ik, houdt van lieflijke, zachte, poederige en romantische geuren, dan mag deze parel echt niet in je collectie ontbreken. Christine Nagel, de parfumeur van deze geur en tevens de parfumeur van Miss Dior Cherie (another favorite of mine!) en Armani Si, heeft een geur ontwikkeld die charmant is als geen ander. Mijn hart is veroverd.


De Peony and Blush Suede Collectie is verkrijgbaar bij de Jo Malone counter in de Bijenkorf in Den Haag en Amsterdam. De lijn bestaat naast de colognes (30 ml/€45 en 100 ml/€90) ook uit een body & hand wash (250 ml/€40), een bodycream (175 ml/€60) en een geurkaars (200 gr/€50).

Wat is jouw favoriete romantische parfum?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio