Outfit: Field of Flowers

maandag 5 mei 2014

Het blijkt maar weer: Je moet iets overhebben voor snoezige outfitfoto's! In een bloemenveld vol kriebelende mieren neerploffen bijvoorbeeld! Dat is dan ook precies wat ik deed om deze outfit voor jullie op de foto te zetten, terwijl mijn fotograaf - ahum, broertje - me vierkant uitlachte! Gelukkig mag het resultaat er zijn, want het moge duidelijk zijn dat ik de komende tijd niet meer in stap met mijn hooikoorts-hoofd. Kriebels, zeg ik je! Ov-er-al kriebels! Nu maar hopen dat de foto's op z'n minst een glimlach op jullie gezicht weten te toveren, dan is het in ieder geval helemaal de moeite waard geweest. Benieuwd naar mijn complete outfit? Kijk dan gezellig even verder en ontdek waar ik alle kledingstukken geshopt heb! Enjoy!
What I'm wearing


T-Shirt: Promiss
Jeans: H&M
Loafers: Promiss
Horloge: Fossil
Ketting & Armcandy: Love, Pieces & Happiness

Wat ik graag met deze outfitpost wilde laten zien? Dat je zo nu en dan best een uit je comfort zone kunt stappen om te shoppen bij winkels waar je normaal gesproken niet zo snel binnen zou gaan. Ik ken dat gevoel namelijk wel, dat je denkt: "Oh nee, dat is meer iets voor mijn moeder" maar hoe weet je dat eigenlijk als je die winkels geen kans geeft? Zo vond ik bij Promiss zomaar deze enige slangenprint loafers en dit mooie watercolor t-shirt (dat ook nog eens errrrg comfortabel zit). Wie zoekt, die vindt, zegt men toch? Well, I agree. ;)

Shop jij wel eens in winkels die 'out of your comfort zone' zijn?

Dank aan Promiss voor het mogelijk maken van dit artikel.

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio