Review: Pixum Foto op Canvas

maandag 26 mei 2014

Waar je elke moeder blij mee maakt? (Behalve een opgeruimd huis, een bos bloemen, een nieuw paar schoenen, een dikke knuffel en een ontbijt op bed!) Met een canvasdoek met een foto van haar ‘lieve’ kinderen natuurlijk! Dat is in ieder geval hét cadeau waar mijn moeder jarenlang om gesmeekt heeft. Dus… Drie keer raden waar mijn moeder deze moederdag mee verrast werd? Justement! Een prachtig Pixum canvasdoek!

Als ik zeg, dat mijn moeder al 5 jaar lang ‘smeekte’ om een canvasdoek van Scott, Roxy en mij, dan is dat eigenlijk nog een understatement. Want jullie kennen het wel, als mamma iets wil, dan zal ze het krijgen ook. Toch mam? ;) Dit jaar besloot ik moeders wens dan ook maar gewoon in vervulling te laten gaan. Deze moederdag hing er namelijk zomaar ineens een foto op canvas van 50 x 70 cm aan onze woonkamermuur. Die had je niet zien aankomen hè mamsie?

In mijn zoektocht naar een canvasdoek wist ik al snel waar ik terecht kon: Pixum! Een bedrijf dat in heel Europa bekend staat om haar hoogwaardige online-fotoservices. Van canvasdoeken tot fotoboeken en van digitale foto's tot foto T-shirts. Pixum has it all! In het verleden had ik al eens het genoegen een fotoalbum bij ze te laten maken van mijn vakantie in Tunesië (zie mijn video-review hier) en sindsdien ben ik groot fan! Pixum levert kwaliteitsproducten voor fijne prijzen, is klantvriendelijk en betrouwbaar, so what's not to love?

Waarom een Pixum Canvas:


  • Hoogwaardige kwaliteit: Bij Pixum geen verpixelde gezichten, maar mooie scherpe foto’s met realistische kleur, constrast en diepte.
  • Makkelijk bestelproces: Bestellen bij Pixum kost geen uren tijd door het gebruiksvriendelijke bestelproces. Je selecteert het materiaal dat je voorkeur verkiest, upload de foto naar keuze en het gewenste formaat et voilà: You're done! 
  • Automatische beeldcorrectie (DPO): Pixum biedt gratis de mogelijkheid de belichting, de kleur en de scherpte van jouw fotobestand te optimaliseren, zodat het beste resultaat gegarandeerd is.  
  • Prijs-kwaliteit verhouding: Een canvasdoek bij Pixum koop je al vanaf €17,95 (20x30 cm).
  • Klantvriendelijk: Heb je een vraag, een op- of aanmerking over/op je bestelling? Pixum heeft echt een van de fijnste klantenservices die ik ooit ervaren heb. Ze reageren razendsnel en adequaat op mails en zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar. Fijn!
  • Duidelijke productie- en verzendtijd: Canvasdoeken maken kost tijd, maar binnen een week heb je je canvasdoek vaak al in huis. Zo rekent Pixum voor canvasdoeken 5 werkdagen productietijd en gemiddeld 2 tot 4 werkdagen verzendtijd, zodat jij als klant weet waar je aan toe bent.
  • Voldoende betaalmogelijkheden: Betalen bij Pixum is makkelijk en snel. Of je nu de voorkeur geeft aan IDeal of toch liever met PayPal of creditcard betaald, het is allemaal mogelijk. 

Over het canvas dat ik voor mamma kocht ben ik dan ook niets dan positief. De foto die ik gebruikt heb is gemaakt met een spiegelreflex en de scherpte/diepte die in het origineel te zien waren, zijn zeker niet verloren gegaan op het canvas. Sterker nog, dankzij de automatische beeldcorrectie (DPO) zien we er allemaal nog nét een tikkeltje gebruinder uit en is onze omgeving nog net iets groener. Dus ons hoor je niet klagen haha! ;D En mamma? Oh die willen we de komende 5 jaar niet meer horen, nu ze haar canvas-doek ein-de-lijk heeft (just kidding mamsie, love you)!

Een Pixum ‘Foto op Canvas’ van 50 x 70 cm bestel je hier al voor € 49,99.

Wat heb jij je moeder deze Moederdag cadeau gedaan?


Deze review is mede mogelijk gemaakt dankzij Pixum.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio