Video Review: Odorex Deodorants

dinsdag 27 mei 2014


Laten we even eerlijk zijn: Wij, vrouwen, maken allemaal behoorlijk lange dagen waarin we van hot naar her racen. Snel ontbijten, gauw naar school of werk, aldaar van de ene les/meeting naar de andere, weer naar huis snellen, even je beste vriendin bellen, emails beantwoorden, koken, nagels lakken, eten en ga zo maar door. Maar hoe druk onze dagen ook zijn, we willen altijd weer verzorgd voor de dag komen! Ons haar perfect gestijld, onze rode lippenstift op z'n plek en... onze oksels droog en fris. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan toch dames? Een betaalbare deo die je de hele dag beschermt tegen nare geurtjes en nattigheid is namelijk hard to find. Althans, dat dacht ik, totdat ik Odorex ontdekte. Odorex maakt namelijk deo's die zelfs voor mijn gevoelige oksels perfect werken! Daar moet ik jullie gewoon meer over vertellen!Alle Odorex Deo's op een rijtje:


  • Natuurlijk Actief: Fris en opwekkend door de geur van komkommer en verzorgend met dank aan de Vitamine E en Aloë Vera extracten.
  • Natuurlijk Fris: Fris van geur en effectief van werking, waardoor Natuurlijk Fris zich perfect leent voor die drukke 'ik-race-van-hot-naar-her-dagen'.
  • Marine Fris: Koel, verfrissend maar toch wel erg mannelijk van geur.
  • Verzorgend Zacht: Mild, verzorgend en lief voor de (gevoelige) oksels. Verrijkt met katoenolie voor de verzorging van de gevoelige huid en met bisabolol om irritaties van de huid tegen te gaan.
  • Onzichtbaar Puur: Wasgoed-clean, vriendelijk voor de oksels en ideaal voor little black dress days.
  • Satijn Zacht: Het bloemige zusje van Verzorgend Zacht met de geur van jasmijn en wederom de verzorgende en milde werking voor de huid.

Mocht je nu echt niet kunnen kiezen welke deo het best bij jou past, doe dan eens de Odorex Vriendinnentest! Nodig je beste vriendinnetje uit deze test met je te doen en ontdek of zij weet op welk 'type' jij valt. Oh en extra leuk: Bij deelname maak je nog kans op een high tea middagje voor twee! Gezellig!

Odorex Deo Sprays (150ml) en Rollers (50ml) zijn verkrijgbaar bij de drogist en dragen een verkoopprijs van €2,65. De Odorex Mini's (50 ml) zijn te koop voor €1,01.

Heb jij dé perfecte deo al ontdekt?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio