Vlog: F21, Bobbi Brown Masterclass & U-PR Event

vrijdag 9 mei 2014

It's vlog o'clock girls! Deze week reisde ik namelijk weer eens af naar onze mooie hoofdstad voor twee fantastische events en natuurlijk nam ik jullie (of nou ja: mijn video-camera) mee op sleeptouw! Allereerst bracht ik een bezoekje aan de nieuwe Forever21, vervolgens nam ik plaats in de make-upstoel van de Bobbi Brown Counter voor een make-up les én een ontmoeting met Bobbi's rechterhand, mister Eliano Bou Assi, en mijn de middag bracht ik door bij U-PR, het PR-bureau van mooie merken zoals M.A.C., Clarisonic, UGG Australia, WE, TOM's en Tiffany & Co. Als dat niet de moeite waard is om op film vast te leggen? Ik heb in ieder geval een heerlijke dag gehad en deel de beelden ervan heel graag met jullie, dus chop chop stel de video even in op 1080p voor optimaal kijkplezier & have fun watching!


Make-Up Lesson @Bobbi Brown


Wil jij ook graag persoonlijk make-upadvies krijgen van de lieve en bijzonder getalenteerde Eliano Bou Assi en de lovely ladies van Bobbi Brown? Tot en met 10 mei is dat mogelijk in de Bijenkorf in Amsterdam. De plaatsen zijn beperkt, maar met een beetje geluk kun ook jij nog een gratis make-up les boeken, so give it a try en bel naar 020-625 95 27 voor een afspraak. Fingers crossed dat er nog een plekje vrij is voor jou! Ik duim met je mee!

Wat is de beste make-up les/wijsheid die iemand jou ooit meegegeven heeft?

Ps. Wat vind jij van deze manier van vloggen (een mix van écht vloggen met sfeerbeelden)? Tips zijn altijd welkom!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio