Outfit: Vogue T-Shirt

vrijdag 6 juni 2014

Fashionlovers is het vast niet ontgaan: Deze maand was het populaire Vogue T-Shirt weer in de omloop! Dit keer in basic grijs met een baggy fit en te verkrijgen als extraatje bij de mei-editie van de Nederlandse Vogue. En een gratis shirt bij een fantastisch tijdschrift... Daar zeg ik niet nee tegen! De Vogue zelf bewaar ik dan wel nog even voor de zomervakantie, omdat ik van mezelf nu niets anders mag lezen dan literatuur voor mijn scriptie, máár het T-Shirt pakte ik wel stiekem al uit. Vandaag deel ik dan ook graag mijn casual (niet zo Vogue-proof) outfit met jullie, want eerlijk is eerlijk: Lange wandelingen met Casanova maak ik bij voorkeur niet op killer heels en in korte rokjes. ;) Sorry Vogue!
What I'm wearing:


T-Shirt: Vogue
Jeans: H&M
Ballerina's: ModeMusthaves (Old)
Zonnebril: Ray Ban
Ketting: House of Lou
Armband: Love, Pieces & Happiness

Heb jij een Vogue shirt gescoord?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio