Mijn favoriete Britse Youtubers (Top 5)

woensdag 9 juli 2014


My guilty pleasure? Youtube! Geef mij een laptop, een kopje thee, mijn favoriete Youtube kanalen en ik ben uren (Wat zeg ik? Dagen!) zoet! Waar ik normaal gesproken onbeperkt spraakwater heb, ben ik dan opeens muisjesstil. Yes, I looooove Youtube! Onder het mom van "share the joy" leek het me dan ook de hoogste tijd om mijn voorliefde voor de magische wereld van Youtube met jullie te delen. Vandaag de kick-off met mijn favoriete Britse Youtubers! Prepare yourselves for an overload of cosy cottages, fancy summer weddings, chubby baby's and...  a lot of British accents - of course. Enjoy my loves!
1. Fleur de Force


My favorite Youtuber all the way from the UK? Fleur de Force, without a doubt! De classy blonde schone uit the British countryside die niet alleen bekend staat om aan haar lange blonde manen, maar ook zeker om haar sprankelende persoonlijkheid, haar voorliefde voor springer spaniëls en designer handtassen, haar lichtelijke shopverslaving (staat gelijk aan: véél shoplogs!), haar vrouwelijke stijl, haar heerlijk huiselijke vlogs en haar lieve hubby Mike 'de Force' (die qua persoonlijkheid verdacht veel lijkt op Sebas, so how could I not like him?). En dan vergeet ik bijna hun prachtige huwelijksvideo waar ongetwijfeld elke vrouw gelukkig van wordt. Die jurk! Die muziek! Al die 'fairy lights'! ♥ Oh my, love at first sight! Zucht...2. Hannah Maggs


Houd jij van make-up én van vlogs waarin lieve chubby baby's de show stelen? Oh oh oh, dan gaat het kanaal van Hannah Maggs echt je hart veroveren! Hannah Maggs is een jonge make-up artist, woonachtig in London, getrouwd met een grafisch designer (in Las Vegas nota bene!) en de mamma van de leukste baby die ik ooit 'gezien' heb, namelijk de half jaar oude Grayson (beter bekend als 'Squeeky G'). Samen met haar hubby Stefan vlogt Hannah hun week, the good, the bad and the squeeky, om deze vervolgens op zondagavond met al hun volgers te delen. En echt, wat zijn zij een lief gezin. Jong, spontaan, creatief, down-to-earth en vooral errrrrg feel good. Mijn zondagavond is niet meer compleet zonder ze.


3. Niomi Smart


Net nieuw op Youtube, maar als 'vriendinnetje van' (Marcus Butler) heeft de lieflijke Niomi Smart een vliegende start gemaakt. Met haar amandelvormige ogen, haar egale huid, poppige gezichtje en haar lieve stem heeft de net afgestudeerde Niomi alles in huis om een succesvolle 'Beautuber' te worden. Rustig en down-to-earth legt zij je uit hoe je ook zonder foundation een mooie make-up look kunt creëren (unicum in beautyblogland), maar ook laat ze je zien hoe je in een handomdraai een healthy ontbijtje of salade op tafel zet. Zeker de moeite waard om even te bekijken als je van make-up, fashion en een healthy lifestyle houdt.4. Talk Becky Talk 


Zo spraken we net al over het vriendinnetje van, nu is het 'beste vriendinnetje van' aan de beurt. Becky van Talk Becky Talk is namelijk de bestie van Fleur! Net zo blond, net zo Brits en minstens zo gezellig! Becky is in het dagelijks leven tv-presentatrice en kletst zo lekker weg. Als iemand 'everyone's best friend' is dan is het Becky wel. Extra leuk is dat ze pas geleden samen met haar zusje Holly (Twinklelashes op Youtube, ook leuk!) zo'n typisch Britse cottage gekocht heeft. Je weet wel, zo'n schattig klein huisje als in The Holiday! En natuurlijk moest dat huisje ook ingericht worden en natuurlijk werd al die inrichting ook op bewegend beeld vastgelegd. Jullie begrijpen het: Roomtours in overvloed! I love it!


5. Amelia Liana


Ben jij 'all for' glamour? Dan ben je bij the queen of smokey eyes (if you ask me), Amelia Liana, aan het juiste adres! Haar perfect in de krul, high heels aan haar voeten, een dure designertas aan haar arm en dan ook nog eens flawless make-up... This lady has it all! Gelukkig deelt ze haar geheimen graag met ons én is ze nog hi-la-risch ook! Beperk je niet enkel tot haar Youtube-video's, maar geef haar vlogs ook zeker even een kans. Picture perfect én onweerstaanbaar leuk. Wat kunnen we nog meer vragen van onze favoriete Youtubers?

Natuurlijk is dit enkel een greep uit de varia aan (Britse) Youtubers die ik volg, maar voor dit artikel wilde ik echt alleen mijn absolute favorieten met jullie delen en ook een paar net iets minder bekende kanalen eens in het zonnetje zetten. Neemt niet weg dat ook ik geniet van de grote YT channels van de geliefde Tanya Burr, de PixiWoo zusjes, Zoella, Vivianna does Make-Up en Lily Pebbles en ik jullie - mochten jullie deze dames nog niet kennen - van harte aanraad ook die kanalen allemaal eens te bezoeken op een lazy sunday. Maar voor nu, houd ik bij deze vijf lovely ladies! I hope you've enjoyed!

Wie is jouw favoriete (Britse) Youtuber?

Ps. Ben jij in voor nog meer favoriete Youtuber lijstjes? Zo ja, what's next? NL of US?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio