Video: Opgemaakt Juli 2014

zondag 13 juli 2014


Beautyblogger zijn is een groot feest. Echt waar. Ik mag ongegeneerd schrijven over mijn grootste hobby, ik ben heel wat lieve 'vriendinnen' rijker en ik heb altijd een excuus om 's ochtends net iets te lang voor de spiegel te staan (ik ben ten slotte het visitekaartje van mijn blog, kuch!), maar wat ik zeker ook moet noemen zijn de stapels pakketjes vol met prachtige producten. Ah wat word ik daar toch altijd weer blij van, al die verwennerij! Al heeft die overload aan cadeautjes ook een keerzijde, namelijk; heel veel rotzooi! Mijn kamer lijkt af en toe net een PostNL sorteercentrum en soms weet ik echt niet waar ik met al dat moois naartoe moet. Mijn oplossing? Gewoon alles lekker royaal gebruiken haha! En het resultaat mag er zijn hoor, want aan opgemaakte producten heb ik ook zeker geen gebrek! Dus... Wie kijkt er mee naar mijn 'empties' van de afgelopen tijd?


Opgemaakte producten:


 • The Beauty Bakery Whipped Sheabutter Scrub Coco Banana (Review)
 • Rituals Fortune Shower Cream Scrub (Review)
 • Balea Carambola Lambada Shower Gel
 • Garnier Natural Beauty Shampoo Olivenol & Zitrone
 • Pantene Volume & Verzorging Shampoo (Review)
 • Aussie 3 Minute Miracle (Review)
 • Batiste Dry Shampoo Blush
 • Lush Celestial Facial Moisturizer
 • Lush Angels On Bare Skin
 • Lush Buche de Noel (Lush Stash)
 • Lush Let The Good Times Roll
 • Chloe Eau de Parfum
 • Steamcream
 • Lavera Basic Sensitive Hand Cream
 • Valentino Rock 'n Rose Eau de Parfum

Welk product heb jij de afgelopen tijd (met pijn in je beautyhart) opgemaakt?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio