Review: Aussie Miracle Recharge Lightweight Conditioning Sprays

zaterdag 9 augustus 2014

Bad hair days? Never again, als het aan Aussie ligt! Aussie’s nieuwste product, de Miracle Recharge, schiet ons namelijk te hulp! Had je je haar eigenlijk willen wassen en stylen, omdat het zo futloos en glansloos oogde, maar had je daar echt geen tijd voor? Dan zijn de Aussie Miracle Recharge Leave In Conditioning Sprays jouw nieuwe beste vriend(in)! Met de Miracle Recharge Sprays geef je je haar razendsnel een boost, gewoon thuis of on-the-go, zónder het te wassen! Denken jullie wat ik denk? Ready, set, spray girls!
MIRACLE RECHARGE LEAVE-IN CONDITIONING SPRAYS


De Aussie Miracle Recharge Leave In Conditioner, het nieuwste product van Aussie, is verkrijgbaar in vier varianten; Aussome Volume voor futloos haar, Take the Heat voor met hitte behandeld haar, Moisture geschikt voor overwegend droog haar en Frizz Remedy voor pluizig haar. Kies de spray die het best bij jouw haartype past en sprayen maar! Nog een beetje kneden et voila, your hair is fully recharged!

Alle sprays zijn werken als ‘lightweight conditioning sprays’ en kunnen zowel op handdoekdroog als op droog haar gebruikt worden. De sprays bevatten de beste verzorgende bestanddelen van Australische bodem en zijn verrijkt met panthenol, een miracle worker die het haar flexibel, zacht en flexibel belooft te maken. Wat de sprays doen? Heel simpel gezegd: Je haar (opnieuw) tot leven brengen zonder ze te verzwaren! Zie het zo: Als droogshampoo het eindstation/je laatste redmiddel is (ook nieuw in het Aussie assortiment trouwens!), dan is een Leave-In Conditioning Spray een zeer welkome tussenstop.

Vavavoom! Beachy waves dankzij de Aussie Miracle Aussome Volume Spray (én een nacht slapen met een knot!)

AUSSIE MIRACLE RECHARGE AUSSOME VOLUME


Stijl haar dat al gauw de neiging heeft wat sluik en futloos te vallen? Oh geloof me, ik ken het! Ik was dan ook erg enthousiast toen ik zag dat er in de Miracle Recharge lijn een volume spray te vinden was. De Aussome Volume Leave In Conditioner is verrijkt met Australisch sea kelp extract dat ervoor zorgt dat je haar weer de hoogte in gaat. Bij mij zorgt de spray echter niet alleen maar voor verbluffend volume, ook helpt hij bij het creëren van beachy waves. Spray dit product net voor het slapen gaan in, maak een strakke knot boven op je hoofd of verscheidene vlechten, haal deze los in de ochtend en je hebt zomaar een summerproof haarlook gecreëerd! Easy as that. Het enige wat af zou kunnen schrikken aan de Aussome Volume lijn is dat de geur nét iets anders is dan we gewend zijn van Aussie producten. Minder zoet en zelfs een tikkeltje kruidig! Niet in de negatieve zin hoor, maar misschien moeten Aussie-fans wel even wennen aan deze geur. Even besnuffelen voordat je ‘m aanschaft dus!

AUSSIE MIRACLE RECHARGE TAKE THE HEAT


Voor de fans van gestyled haar is de Take The Heat spray echt een uitkomst. Take The Heat werkt namelijk niet alleen als ‘opfrisproduct’, maar beschermt je haar ook tegen de hitte van stylingtools zoals föhns, stijl- en krultangen. Australische jojoba zaad olie voedt en beschermt. Niet direct de meest bijzondere spray, maar wel een product dat ik graag gebruik als ik stylingtools grijp. Het is dan ook niet toevallig dat de Take The Heat spray binnenkort zijn debuut zal maken in een van mijn video's - stay tuned for more girls!

AUSSIE MIRACLE RECHARGE MOISTURE


Heeft jouw haar in de zomermaanden ook altijd de neiging ietwat droog te worden door de overvloed aan zonneschijn en zout zeewater? Misschien biedt Aussie Miracle Recharge in Moisture dan wel een uitkomst. Australische Macademia-noot olie geeft je haar nieuwe energie en voedt het diep. Zie het als een supersnel haarmasker dat zorgt voor hydratatie, glans en een energie-boost. Héérlijk product, vooral omdat deze leave in spray de bekende suikerzoete bubblegum-geur heeft – I like! Yes, dit is mijn go-to conditioning spray voor die after-knot dagen. Ken je dat? Dat je een hele dag en nacht een strakke knot gedragen hebt en je haar de volgende dag goed voor stro door kan gaan. Nou, ik wel, maar gelukkig zijn die dagen dankzij de Moisture Miracle Recharge Miracle Recharge verleden tijd. Thanks Aussie!

Liselotte's prachtige krullen met een beetje hulp van Aussie's Miracle Recharge Frizz Remedy

AUSSIE MIRACLE RECHARGE FRIZZ REMEDY


Voor snel pluizend haar ontwikkelde Aussie Frizz Remedy. Een lightweight conditioning spray die met behulp van jojobazaadolie belooft je haar te kalmeren en ‘smooth’ te maken. Nu is mijn haar alles behalve pluizig – argh, ik zou juist willen dat het iets minder smooth was! – maar gelukkig schoot een van mijn beste vriendinnetjes die door het leven gaat met een prachtige bos krullen me graag te hulp. Graag laat ik de lieve Liselotte dan ook aan het woord (Ps. Wat is ze mooi he?):

"Aangezien Joyce genoeg heeft aan een flesje zwaartekracht om haar weelderige (inmiddels stuk kortere) lokken verticaal te draperen, vond ze mij de perfecte persoon om dit flesje Aussie te testen. Ik heb dik, lang, licht-krullend haar; wat vrij snel de neiging heeft tot pluizen. 's Ochtends gebruik ik dus altijd een product om mijn haar een beetje te temmen. Ik vond de Aussie Miracle Recharge Frizz Remedy erg fijn om te gebruiken. Je spuit het op verschillende plekken op je haar en gebruikt je vingers als kam om het over je hele haar te verspreiden. Ken je het gevoel van even-snel-wat-water-door-m'n-haar-op-het-vrouwentoilet-in-een-wanhopige-poging-nog-iets-van-m'n-haar-te-maken? Ja? Dit is beter. Van water wordt het al snel weer pluizig, terwijl dit product naar mijn mening langer en beter z'n werk doet én ook nog eens heeel lekker ruikt!"Miracle Recharge Sprays: Hit/Miss?


Als een fantastisch merk als Aussie sprays op de markt brengt die mij helpen bij het uitstellen van het tijdrovende ritueel dat 'haren wassen' heet, dan kan ik onmogelijk niet van ze houden. Want het wassen van je haar kost gewoon héél véél tijd, tijd die we vaak niet om handen hebben. Tot mijn grote geluk blijft het bij de Miracle Recharge Sprays dan ook niet enkel bij hemelse beloftes, maar worden die beloftes door het Australische haarverzorgingsmerk ook daadwerkelijk waargemaakt. De Miracle Recharge Light Weight Conditioning Sprays brengen mijn haar weer tot leven, geven het een snelle opfrisbeurt, laten het heerlijk ruiken en dat alles zonder mijn haar te verzwaren.  Heerlijk hoor... uhm haar! ;)

De Aussie Miracle Recharge Light Weight Conditioning Sprays zijn verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat 
en dragen een verkoopprijs van €8,99 per stuk.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio