Review & Demo: Clarisonic Mia 2

zaterdag 2 augustus 2014


Mag ik jullie voorstellen: De koningin onder de gezichtsreinigingsapparaten, de Clarisonic Mia 2! Hét Skin Cleansing System met de award-winnende sonische technologie die je gelaat 6x beter belooft te reinigen dan je gebruikelijke handmatige reiniging. In slechts één minuut tijd laat de Clarisonic Mia 2 make-up, talg en onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen en geeft hij je nog een heerlijk ontspannende gezichtsmassage ook. Jullie begrijpen dan ook vast wel dat het testen van dit apparaat bepaald geen straf was. Sterker nog, een maand lang waren 'Mia' (zoals ik haar liefkozend noem) en ik onafscheidelijk en testte ik haar grondig om jullie vandaag álles over haar te kunnen vertellen! Ik laat jullie zien hoe dit wonderlijke apparaat werkt, hoe ik 'm gebruik en vertel jullie natuurlijk meer over mijn ervaringen met 'haar'! Enjoy!

Clarisonic Mia 2 

De Clarisonic Mia 2 is een compacte sonische gezichtsreiniger, die een stralende, egale, zachte en gezond uitziende huid belooft. Wat de Clarisonic zo uniek maakt is de gepatenteerde en award-winnende sonische micromassage technologie. Anders dan andere reinigingsborstels draait het borsteltje van de Clarisonic niet rond, maar maakt het 300 heen-en-weergaande (in een duur woord: "oscillerende") micro-bewegingen  per seconde die voor het blote oog haast onzichtbaar zijn. Daarnaast wordt de Mia 2 in het speciaal gekenmerkt door de 1 Minute Pulsing T-Timer die je helpt bij het optimaal reinigen van de huid. Clarisonic garandeert namelijk een zichtbare mooiere huid als je hun producten elke dag één minuut lang reinigt. Aangeraden wordt met behulp van het timer-systeem je voorhoofd 20 seconden reinigen, vervolgens 20 seconden besteden aan het reinigen van de T-Zone, de neus en de kin en dan afsluiten met 10 seconden reiniging van elke wang. Naast de T-Timer kan de Clarisonic Mia 2 aangepast worden aan de persoonlijke reinigingsvoorkeur, aangezien hij de mogelijkheid biedt te kiezen uit 2 snelheden (laag & normaal) en verschillende borstelopzetstukken (normale huid, normale/gevoelige huid, zeer gevoelige huid, vette/onzuivere huid).


Clarisonic, I love you!


Oh Clarisonic, we kennen elkaar pas een maand, maar je hebt mijn hart nu al gestolen. Dankjewel dat je mijn huid meer hebt laten stralen, de roodheid op mijn wangen aanzienlijk hebt weten te verminderen en mijn huid zo mooi geëgaliseerd hebt waardoor make-up zich (nog) mooier laat aanbrengen. Dankzij jou zit ik weer net iets lekkerder in mijn vel en begin/eindig ik mijn dag áltijd goed. Jouw gezichtsmassages zijn als geen ander en mijn huid heeft nog nooit schoner gevoeld, terwijl mijn reiningsritueel niet eens meer tijd kost. Jij, Clarisonic, hebt van een van mijn minst favoriete beauty-klusjes een waar spa-moment gemaakt hebt. 

De Clarisonic Mia 2 kost €149,- en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Om de zomer en het succes van de Clarisonic te vieren introduceerde Ici Paris XL dit jaar de Mia 2 in twee nieuwe kleuren; Lavender en Peony, welke beide exclusief verkrijgbaar zijn in de ICI Paris Xl webshop. Voor alle Clarisonic Mia 2's geldt een tweejarige jaar garantie. De vier verschillende losse borstelopzetstukken zijn tevens te koop bij Ici Paris en dragen een verkoopprijs van €25.

Heb jij al een Clarisonic in je leven of staat 'ze' nog op jouw verlanglijstje?

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio