Vlog / Trend Report: Boohoo Press Day A/W14

vrijdag 8 augustus 2014


Het mag dan nog wel volop zomer zijn, de echte fashionista zit met haar hoofd alweer in de grijze herfstwolken. Ja echt, terwijl wij op onze sandaaltjes rondhuppelen in high waisted shorts en luchtige bloemenprint jurkjes is het in de 'wonderful world of fashion' al volop najaar. Zo ook bij Boohoo, de Engelse webshop die in minder dan een jaar tijd de harten van menig online shopper heeft weten te veroveren. Aan mij de taak om alvast te snuffelen in hun nieuwe Autumn/Winter collectie! Voor jullie spotte ik niet alleen de schattigste cupcakes die ik ooit gezien/gegeten heb, maar ook een aantal fashion trends voor dit najaar. Wat een straf! (Not!) Have fun watching this (mini) vlog loves!
Read more: Personal Update

Heb jij een item gespot dat je graag toe zou willen voegen aan jouw A/W wardrobe?

Ps. Sorry dat ik deze video een beetje all over the place was. Ik was duidelijk nog het akelige toelatingsexamen voor 
de MA Journalistiek en Nieuwe Media in Leiden aan het verwerken, maar wilde jullie deze beelden niet onthouden! Forgive me! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio