Beauty Scenario Tag met Helen (Beautyill.nl)

zaterdag 27 september 2014


Een beroofde beauty-stash, te kort geknipt haar, lipstick op de tanden van je potentiële nieuwe werkgever spotten, uitgeleende make-up gehavend terug krijgen... Ja hoor, vandaag gaan we het over onze grootste beauty nachtmerries hebben! In de Beauty Scenario Tag vertellen de prachtige Helen van Beautyill.nl en ik jullie wat wij zouden doen en hoe wij zouden reageren in bepaalde beauty-gerelateerde situaties. Spannend! Lees even verder om de vragen van de Beauty Scenario Tag bij de hand te hebben & laat ons in de comments natuurlijk even weten hoe jij zou reageren in al deze (vreselijk ongemakkelijke!) beauty dilemma's. But first, enjoy!The Beauty Scenario Tag


  1. Je moet al je foundations weg doen en mag er maar twee houden; een budget foundation en een high end foundation. Welke twee kies je?
  2. Je hebt een sollicitatiegesprek en de dame die het gesprek met je voert heeft lipstick op haar tanden. Attendeer jij haar hierop of negeer je het volledig?
  3. Je zit niet zo lekker in je vel en hebt een ‘opkikker’ nodig. Welke lipstick zorgt ervoor dat jij je weer mooi en goed voelt?
  4. Als je een dag terug mocht gaan naar je tienerjaren/middelbare school-tijd, wat zou je dan veranderen aan je haar en make-up?
  5. Je gaat naar de kapper en vraagt om een Pixie Lott kapsel (schouderlengte), maar door een misverstand krijg je een Pixi Cut (kort kapsel). Wat doe je? A) Je lacht, bedankt je, verlaat de kapsalon en belt je moeder hysterisch op; B) Je barst in huilen uit in de kappersstoel en schopt een scene; C) Je dient een klacht in bij de manager en eist een gepaste (financiële) tegemoetkoming. 
  6. Je (beste) vriendin verrast je met een 4-daagse city trip en je hebt precies 1 uur om te pakken. Welk ‘all in one’ make-up palette neem je mee? 
  7. Er was een inbreker in je huis, iedereen is veilig, maar je beauty stash is overhoop gehaald. Welk product hoop je dat er nog is/veilig is?
  8. Een vriendin leent je make-up en brengt het vervolgens in gehavende staat terug. Wat doe je? A) Je doet net alsof het je niet opvalt/je het niet gezien hebt; B) Je vraagt of ze het make-up item in kwestie opnieuw voor je wil kopen; C) Je doet stiekem hetzelfde met haar make-up producten.

Helen & ik taggen... Lizzy van OurFavourites, Danique van Glambeauty
Aranka van ByAranka  en Kelly van Belessa. Have fun lovely ladies! 


Hoe zou jij reageren in bovenstaande situaties?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio