Happy 21st birthday to... me! :)

vrijdag 17 oktober 2014
Whiiii! Goodmorning girls! Hebben jullie al gekeken welke dag het is? Mag ik het verklappen? Vandaag, 17 oktober, is de mooiste dag van het jaar. Of nou ja, de allermooiste dag voor mij, omdat ik jarig ben en "ein-de-lijk volwassen" wordt, zoals men zo graag zegt! ;D En natuurlijk vier ik mijn eenentwintigste verjaardag ook maar wat graag met jullie! Hoe ik dat ga doen? Nou, allereerst: Mocht je vandaag toevallig langs een bakkerij (oké, een Hema mag ook!) wandelen, koop dan gewoon even een heerlijk roze tompouce en vier gezellig met mij mee. En ten tweede, zal ik om het feest compleet te maken zondag de grootste winactie in de geschiedenis van Pretty Brilliant lanceren! (Zei iemand Beauty Treatments? Zei iemand Pretty Brilliant Meet & Greet?) Daarover later meer! Nu ga ik eerst ontbijten met cupcakes, lunchen met home-made carrotcake en vanavond samen met mijn lieve familie en vrienden een verrassingsspeurtocht - uitgezet door Sebas, thanks babe! - doen. I can't wait!


I wish you all a lovely day! 


Liefs en veel kusjes, Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio