Mijn House of Lou Sieradencollectie + Winactie

vrijdag 3 oktober 2014


Fantastisch nieuws lieve schatten! Mag ik jullie introduceren aan mijn sieradencollectie voor House of Lou? Een drie-delige collectie bestaande uit een statement ketting, oorhangers en oorstekers die allemaal (uiteraard!) héél erg Pretty Brilliant zijn! Vrouwelijk, lief, romantisch en vooral heel erg roze natuurlijk! Ik ben alvast verliefd en ik hoop jullie net zo zeer. Want psst... Ik mag nog een van de pareltjes uit mijn Bloggers Musthaves Collectie verloten ook! Lees dan ook snel verder om meer te weten te komen over de collectie & te ontdekken wat je moet (of nou ja, mag!) doen om kans te maken op een van deze beauty's!


Prima Ballerina Earrings


Eerste date? Girls night out? Dan zijn de romantische Prima Ballerina Earrings perfect voor jou! Mooi te combineren met strakke knot, een oversized blouse, skinny jeans en een paar flatjes of juist met je favoriete little black dress! Met deze pareltjes steel je gegarandeerd de show.

Als je de Prima Ballerina Earrings vóór 1 november koopt kosten deze slechts €4,95, daarna zijn ze te koop voor €5,95.
Uptown Pearl Earrings


"Uptown girl, she's been living in her uptown world." Ben jij diep van binnen ook een uptown girl? Houd je van Breakfast at Tiffany's, parelsnoeren, little black dresses, rood gestift lippen en staan een paar Louboutin's nog bovenaan je wishlist? Dan heb je alle reden de Uptown Pearl Earrings toe te voegen aan jouw sieradencollectie.  Wedden dat je het hart van die down town guy dan in no time veroverd hebt?

Als je de Uptown Pearl Earrings vóór 1 november koopt kosten deze slechts €2,95, daarna zijn ze te koop voor €3,95.


Flower Princess Statement Necklace


Het is geen geheim: In elke vrouw schuilt diep van binnen een prinses. Een prinses die vroeger met haar vader wilde trouwen, nooit genoeg schoenen zal hebben en nu al haar droomhuwelijk gepland heeft. Om alle prachtige prinsessen nog mooier te maken (en hun een goed excuus te geven om hun sieradencollecties verder uit te breiden) is hier de Flower Princess Statement Necklace! Een koninklijk gouden,  romantische statement necklace met bloemen in crème en pastelroze. Princess for a day feeling guaranteed!

Als je de Flower Princess Statement Necklace vóór 1 november koopt kost deze €5,95, daarna is deze koop voor €7,95.

Win, win, win!


Ik geloof in "A joy shared is a joy doubled!" en ben dan ook meer dan gelukkig dat ik één van mijn lieve lezeressen mag verblijden met de Flower Princess Statement Necklace (t.w.v. €7,95)! Laat me je snel vertellen hoe je kans kunt maken op deze beauty:

De winactie sluit 15 oktober 2014. Good luck girls!

Wat is jouw favoriete item uit de Pretty Brilliant for House of Lou Jewelry Collection?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio