Mijn Verjaardagscadeautjes

dinsdag 4 november 2014


"Er was er een jarig, hoera, hoera! Dat kunnen jullie wel zien... Dat was ik!" Ja, ja, ja lieve dames (en heren natuurlijk) vrijdag 17 oktober 2014 vierde ik mijn 21ste verjaardag én werd ik ter ere daarvan onwijs verwend met stapels kaarten, prachtige cadeaus en vooral heel veel liefde. Op mijn verjaardag racete ik kris-kras door Zuid-Limburg voor de speciale surprise speurtocht die Sebas voor mij en mijn vrienden uitgezet had, verorberde ik in goed gezelschap de nodige stukken home-made carrot cake en had ik over all gewoon the best day ever! Hoogste tijd om daar met jullie nog eventjes, nog één laatste keer (beloofd!), van na te genieten! Met een grote dankbare glimlach presenteer ik jullie: Mijn verjaardagscadeautjes van 2014!
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar nogmaals:
Merci voor alle lieve verjaardagswensen, kaarten, e-mails, e-cards, tweets, comments en prachtige cadeaus. Jullie maakten mijn dag oprecht tot een nog groter feestje! I love you all (lots)!

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio