My Pretty Brilliant Life in Pictures: Oktober 2014

maandag 3 november 2014

Een nieuwe maand, een nieuwe week én een poging om My Pretty Brilliant Life in Pictures nieuw leven in te blazen! Oktober is voorbij en was voor mij één groot feest, dus ik kan echt niet wachten al mijn hoogtepunten met jullie te delen. Even in een notendop: Ik lanceerde de Pretty Brilliant sieradencollectie voor House of Lou, de Lush Christmas Collection verscheen in de winkels, ik vierde het tienjarig bestaan van Stichting MEP Limburg, ik bezocht mijn lieve (pen)vriendinnetje in Arnhem en oh... Ik werd nog 21 ook! En dan vergeet ik bijna dat het een groot deel van de maand (tegen al onze verwachtingen in) heerlijk weer was! One thing is for sure: You've been good to me October! Oktober begon voor mij feestelijk met de lancering van mijn Blogger Collectie voor House of Lou! Wat was (en wat ben ik nog steeds) trots op 'mijn' mooie vrouwelijke en romantische sieraden-collectie en wat was/ben ik blij met jullie enthousiaste reacties erop! De Flower Princess Statement Necklace die ik hier draag is inmiddels helemaal uitverkocht, maar de Uptown Pearl Earrings (€2,95) en de Prima Ballerina Earrings (€4,95) zijn er gelukkig nog.

Alhoewel oktober over het algemeen super zonnig was, waren er toch een paar rainy days! Zoals de regenachtige zondagochtend waarop ik deze foto maakte. Mijn ochtendritueel op een zo'n druilerige dag? Wakker worden met een mega kop Pickwick Minty Marocco thee (my favorite!), Lush Catastrophe Cosmetic (mijn miracle worker voor een droge, lichtelijk onrustige huid) en mijn JewelCandle in Fruity Watermelon. Life could be worse! ;)

Waarom oktober (onder andere) zo leuk was? Omdat de Lush Halloween en Christmas producten arriveerden! Traditiegetrouw maakte ik de nodige snapshots van alle prachtige en bovendien heerlijk geurende goodies voor jullie. Te beginnen met de Holly Golightly Bubble Bar, die voor mij nét iets te kruidig ruikt, maar er wel echt een lust voor het oog is.

Bibidi-bobibi-boo! Speciaal voor Halloween lanceerde Lush de Wizard Bubble Bar! Een sprankelende bubble bar met de geur van mandarijntjes, jum!

What a cutie patootie, deze nieuweling in de Kerst-collectie, en niet alleen is hij onwijs schattig, de Christmas Hedgehog Bubble Bar heeft ook nog eens het beste van twee werelden. De Hedgehog heeft namelijk het verzorgende van een Bath Melt met organische shea en cacao boters, maar het gezellige van een bubble bar en hij ruikt nog heerlijk ook - naar rose absolute en ylang ylang! #opmijnwishlist

Een oude bekende: De Luxury Lush Pud! Laat je bij deze Bath Bomb niet misleiden door het felroze kleurtje, want de Luxury Lush Pud Bath Bomb is extreem rustgevend met de zachte geur van lavendel! 

Oh hi there frosty friends! Kijk eens wie we daar hebben! De Lush Christmas Penguin met de geur van oranjebloesem, Siciliaanse mandarijn en citroen is er weer en is zo is net zo schattig als alle voorgaande jaren.

Voor de mensen die geen bad hebben, maar toch willen genieten van al het heerlijks dat de Lush Christmas Collection te bieden heeft, is er de Fairy Ring Soap. Een bijzondere zeep vol met verse Shiitake paddestoelen (Heh? Ja echt!) die je bloedcirculatie belooft te stimuleren. Je moet het maar aandurven! Het klinkt in ieder geval spannend!

"Dan ben ik alsnog, in de lucht als sterrenstof!" Ook terug van weggeweest: De mega sparkly Star Light, Star Bright Bath Melt die perfect is voor iedereen die van citrusgeuren (en een zacht, verzorgd huidje) houdt!

En dan nog eentje - om het af te leren: De Lush Dashing Santa! Een (nieuwe) Bath Bomb met de geur van mandarijn, bergamot en oranjebloesem. Heerlijk! Van zo'n fantastische Kerstcollectie moet je gewoon hebberig worden!

Terwijl ik mijn bachelor afrondde in het regenachtige Nederland, vertrok Sebastian naar (verbazingwekkend) zonnige Schotland voor de Ryder Cup. Maar... Hij wist het goed gemaakt door bij me bij terugkomst te verrassen met deze prachtige doos bonbons van Thorntons! Honderd boyfriend points voor jou Sebas!

Sinds 1 september ben ik niet langer PR Coordinator voor Stichting MEP Limburg, maar ben ik 'gepromoveerd' naar vice-voorzitter. Hartstikke leuk natuurlijk en als klap op de vuurpijl lanceerden wij begin oktober ook nog het MEP Limburg Alumni Netwerk én vierden we ons tienjarig bestaan te Kasteel Hoensbroek. Reden te meer om me lekker op te tutten dacht ik zo! :)

Een kiekje van de lustrumviering! Inmiddels maak ik al 4 jaar deel uit van het bestuur van Stichting MEP Limburg, maar ben ik in totaal al 6 jaar betrokken bij de stichting (eerst als deelnemer, daarna als journalist, toen als hoofdredactrice en later als bestuurslid), dus het was maar wat gezellig al mijn oude bekenden weer te zien.

Heel veel tijd om na te genieten was er echter niet, want de volgende dag mocht ik alweer vroeg uit te veren om Sebastian (als trotse vriendin) aan te moedigen bij de Lage Landen Marathon/Marathon van Eindhoven. Run Forest Run! Ps. Hij heeft 'm overleefd én uitgelopen, whoehoe! :D

Het moge duidelijk zijn dat mijn oktober al een waar feestje was, maar ook werd ik 17 oktober nog 21! Dat moest natuurlijk gevierd worden, dus hup hup... Na mijn (laatste) colleges dook ik de keuken in om mijn befaamde Carrot Cake en een lading Magnolia Bakery inspired Vanilla Cupcakes te bakken! Vijf minuten voor middernacht toverde ik samen met Sebas alle baksels uit de oven en was de keuken weer netjes gepoetst. Perfect timing dus! 

En toen was ik jarig! :) Ter ere daarvan nodigde ik al mijn vrienden en vriendinnen uit om dit feestje met mij te vieren op een nogal bijzondere manier. Sebas was namelijk zo lief geweest een complete speurtocht/auto rally (zonder modder natuurlijk!) uit te zetten kriskras door Parkstad/Zuid-Limburg en dat was echt fantastisch leuk. Oh en door een van mijn beste vriendinnen werd ik ook nog verrast met maar liefst 21 kaarten over erm... mij haha! Wat een feest!

De avond eindigde met veel geschaterlach en een heuse Joyce-quiz op de SnowWorld berg in Landgraaf, waarvoor we eerst maar liefst 508 treden mochten beklimmen haha! Hier is het gezelschap nog verre van compleet (een paar teams waren nog verwoed op zoek naar de juiste locatie) maar ik vind de foto zo happy dat ik hem wel moest delen!

Niet de scherpste selfie ooit, maar wel een verdacht gezellige! Wat een heerlijke avond! Ik giechel nog steeds als ik eraan terug denk en ik denk velen met mij!

The day after werd ik met een grote glimlach op mijn gezicht wakker met uitzicht op een berg kaarten, cupcakes en cadeaus! Wat ben ik ontzettend verwend, niet alleen met al deze prachtige cadeaus, maar ook met zoveel lieve mensen in mijn leven! Thanks again guys! I love you all (LOTS)!

Na al die feestelijkheden 'moest' ik gewoon weer "aan het werk". Of nou ja, als je een Primark Shoplog opnemen kan beschouwen als werk ten minste. ;) Blogger/Youtuber zijn is lang zo slecht nog niet!

Het leukste aan jarig zijn? Een week later nog steeds schaamteloos taart kunnen snoepen! JUM! 
PS. Een What I Got For My Birthday video houden jullie nog van mij tegoed! Dit jaar heb ik mijn verjaardag (in verband met belangrijke afstudeer-deadlines) 'verspreid' gevierd, dus er blijven zelfs nu (drie weken later) nog steeds cadeaus en kaarten binnen stromen haha.

Even dacht ik dat het écht winter geworden was. Het perfecte excuus om mijn nieuwe Zara winterjas en UGG's tevoorschijn te toveren, maar oeps... Een dag later werd het alweer tropisch warm in Nederland. Daar had ik niet op gerekend!

Deze maand was er echt een shoplog overload op Pretty Brilliant! Allereerst deelde ik mijn Primark Autumn/Winter shoppings met jullie en later volgde ook mijn Loavies haul. I hope you don't mind! :)

Mijn favoriete item uit mijn Loavies bestelling? De Chanel 5.0 look-a-like! Hij kost maar €29,95, er past véél meer in dan je op het eerste gezicht zou verwachten en hij ziet er nog prachtig uit ook. I love it!

Woensdag was een droom! Ik ontvoerde mijn lieve moeder naar Maastricht en verraste haar daar in samenwerking met The Luxury Floor met een geheel verzorgde pamperdag. Eerst kreeg ze een heerlijke massage, daarna een Lift Intense gezichtsbehandeling, de Perfect Brows by Ilham Treatment, een Soft & Sophisticated Day Make-Up en als klap op de vuurpijl ook nog een O.P.I. GelColor Manicure! Allemaal met dank aan Ilham en haar fantastische team aan Beauty Experts! I love you girls, thanks for all the love and pampering!

Mijn mooie mamma! Ziet ze er niet prachtig uit? Iedereen (écht, iedereen) vroeg haar of ze onder de zonnebank geweest was, zo straalde ze!

Ook mijn wenkbrauwen werden door Ilham weer even onder handen genomen. Oh wat kan zij dat toch geweldig goed! In slechts 20 minuten tijd weet zij echt keer op keer 'Perfect Brows' te creëren en ik vertrouw mijn wenkbrauwen echt aan niemand anders meer toe. 

Afgelopen vrijdag reisde ik geheel spontaan af naar Arnhem. Sebastian had daar een golfwedstrijd en kwam op het idee mij te droppen bij mijn lieve (pen)vriendinnetje Malou, die toevallig een dagje vrij had. Om 10:00 uur 's ochtends stond ik al voor haar deur en we hebben tot 14:30 uur aan een stuk door gekletst, zo gezellig was het.

Ik leerde Malou zo'n tien jaar geleden kennen via een internetforum genaamd Kaboem (kent iemand het nog?) en sindsdien zijn we elkaar niet meer uit het oog verloren. We hebben altijd wel een manier gevonden om contact te houden (brieven, emails, msn,  Hyves, fora, Facebook) en dit was pas de derde keer dat we elkaar 'in het echt' zagen, maar het is altijd weer heerlijk vertrouwd en ik zou haar echt voor geen goud willen missen. Ik vind je lief Malou!

 Thanks for being awesome October! Hoe was jouw maand?


Ps. Altijd als eerste op de hoogte zijn van mijn avonturen? Volg me dan op Instagram @JoyceNafzger!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio