Sponsored Video: Moroccanoil Inspired by Women

dinsdag 25 november 2014


Wij mogen ons allemaal gelukkig prijzen met vrouwen in ons leven die ons inspireren. Sterke, mooie, intelligente, lieve, grappige, zorgzame maar bovenal inspirerende vrouwen. Onze moeders, vriendinnen, zussen, iconische politici, kunstenaressen, activisten, sprekers, actrices en leraressen. Speciaal voor al deze inspirerende vrouwen is haarverzorgingsmerk Moroccanoil een nieuwe campagne gestart onder de bezielende leiding van de beeldschone Rosie Huntington-Whiteley: Inspired by Women. Met deze campagne hoopt Moroccanoil vrouwen te laten zien dat dromen zijn om waargemaakt te worden en 'the sky the limit is'. Een statement waar ik 117% achter sta en jullie graag iets meer over vertel!


Inspired by Women


Moroccanoil, het luxe haarverzorgingsmerk dat bekend staat om haar heerlijke met arganolie verrijkte producten, is graag maatschappelijk betrokken en wil met de Inspired by Women campagne graag onderzoeken wat het betekent om een geïnspireerd leven te leiden. Dit door de levens en de avonturen zes bijzondere doch totaal verschillende vrouwen te volgen, die één ding gemeen hebben: Allen wisten ze hun inspiratie om te zetten in actie. Moroccanoil brengt deze vrouwen samen en viert de vrouw, de mooie, sterke, intelligente, lieve, zorgzame, grappige, daadkrachtige en inspirerende vrouw, haar successen en haar schoonheid.

De vrouwen

De Moroccanoil campagne zoomt in op de levens en succesvolle initiatieven van zes vrouwen, die ik graag aan jullie voorstel, in de hoop dat ze ook jouw kijk op de wereld en de op de onvoorstelbare 'macht' van het individu veranderen. Houd een doos tissues bij te hand (for your information: ik schrijf dit artikel in tranen & met kippenvel over mijn hele lijf) en laat je verrassen, verbazen en overrompelen door de ingenieuze uitvindingen van deze 6 vrouwen. My mouth dropped.

  • Chrissy: Chrissy Beckles was boxer van beroep op de dag dat ze op "Dead Dog Beach" in Puerto Rico duizenden verwaarloosde, mishandelde en achtergelaten honden ontdekte. Voor haar was dit het moment om haar box handschoenen op te bergen en haar gevecht niet langer in de ring plaats te laten vinden, maar dit te centreren rondom het redden van deze hondenlevens. Chrissy's missie werd The Sato Project, waarmee ze vanaf 2011 al 1.000 vergeten honden op Dead Dog Beach een nieuw leven en eeuwig thuis in Amerika heeft kunnen geven.
  • Rebecca: Rebecca Welsh, de founder van de HALO Foundation, geeft kinderen uit moeilijke milieus waar drugsgebruik, mishandeling, huiselijk geweld en verkrachting aan de orde van de dag zijn een stem en een nieuwe start met behulp van kunst. HALO Foundation moedigt 'at risk' jongeren aan hun creativiteit, emoties en zelf-expressie de vrije loop te laten gaan, de cirkel van het verleden te doorbreken, zichzelf opnieuw te ontdekken en progressief te bouwen aan hun eigen toekomst. Zoals een van de kinderen van de HALO Foundation wijselijk zegt:  "Aim high and if you make then it's better than you could have expected and if you miss it then you're still doing good."
  • Kavita: Kavita Shukla's uitvinding 'FreshPaper' begon geïnspireerd door haar Indische grootmoeder met een paar experimenten met kruiden in haar garage vanuit de shockerende gedachte dat 25% van onze totale voedselvoorraden worden verspild. Dat er in essentie genoeg voedsel wordt verbouwd om de gehele wereldbevolking te voeden, maar dat door inefficiënte distributie alsnog dagelijks mensen honger moeten lijden. FreshPaper is een met kruiden verrijkt 'papiertje' dat er op organische wijze voor zorgt groente en fruit 2 tot 4 keer langer vers blijft. Denk daar maar eens over na, alle groente en fruit kunnen 2 tot 4x langer vers blijven en dus verspilling en honger tegengaan. Fantastisch!
  • Allyson: Kleren maken de vrouw, zegt men zo vaak. Maar wat als er geen geld is voor kleding? Wat als jij als tienermeisje jarenlang elke dag dezelfde versleten kleding moet dragen, omdat het inkomen van je ouders zich niet leent voor een nieuw paar schoenen of dat ene leuke jurkje? Zo dacht ook Allyson Ahlstrom, de oprichter van Threads for Teens, een non-profit organisatie die duizenden at risk tienermeisjes voorziet van nieuwe kleding, een nieuwe look en vooral een nieuwe dosis zelfvertrouwen vanuit hun mobiele boutique.
  • Jessica: Jessica Matthews is de uitvinder van de SOCKETT, een voetbal die de kinetische energie die vrijkomt bij het spelen omzet in elektrische energie. SOCKETT maakt het mogelijk dat kinderen in derde wereldlanden door simpelweg buiten te spelen zorgen voor licht in hun huizen en zo meer uit hun dag kunnen halen. Geniaal!


#inspiredbywomen


Maar dat is nog niet alles, ook betrekt Moroccanoil jou (ja, jij daar lieve, mooie, inspirerende vrouw) graag bij deze campagne. Door gebruik te maken van de hashtag #inspiredbywomen kun je namelijk de vrouwen in jouw leven door middel van een foto, Tweet, Facebook-berichtje of Instagram laten weten dat ze jou elke keer weer, dag in dag uit inspireren. Laat je lieve moeder eens weten hoe haar zorgzaamheid jou inspireert om ook ooit een moeder te worden of vertel je beste vriendin hoe zeer haar doorzettingsvermogen jou inspireert elke dag weer het beste uit jezelf te halen. Spread the love, seize the day and (get) inspire(d)!


Dankjewel Moroccanoil voor deze fantastische campagne
 die ons eraan herinnert dat één enkele vrouw de wereld kan veranderen.


Wie inspireert jou?


Deze blogpost is gesponsord door Moroccanoil.

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio