Verslag: Pretty Brilliant Beauty & Spa Day

zondag 30 november 2014


Zes prachtige dames, ontelbaar veel heerlijke beauty treatments en één beautysalon die al deze lovely ladies het 'princess for a day'-gevoel bezorgde. Welkom bij de Pretty Brilliant Beauty & Spa Day powered by The Luxury Floor! Afgelopen vrijdag 28 november was het zover! Zes lieve Pretty Brilliant lezeressen reisden af naar het charmante Maastricht om aldaar samen met mij een dag lang in de watten gelegd te worden in mijn all-time favorite beauty salon. We lunchten, dronken Blanche Dael koffie, werden verrast met een exclusieve shoptour bij Lush en genoten bovenal van héél véél verwennerij bij The Luxury Floor! Hoogste tijd om jou mee te laten genieten van deze bijzondere dag!Pretty Brilliant Beauty & Spa Day 


De Pretty Brilliant Beauty & Spa Day begon om 12:00 uur in het mooie Maastricht met de arrival van de eerste drie winnaressen. Samen met Malou, Eleni en Peggy had ik al iets eerder afgesproken, omdat ze allemaal gruwelijk ver moesten reizen (ze kwamen uit Arnhem, Delft en Varsseveld, zo lief!) en het zonde zou zijn als de er dan geen geheel 'dagje uit' van zouden maken. Op het programma stond allereerst een lunch, waarvoor we neerploften bij Coffeelovers op Plein 1992. Hier konden we even gezellig met elkaar kletsen, elkaar beter leren kennen en genieten van overly indulgent Caramel Croquant en Nocciolata koffies. Want hey, "when in Maastricht..."


Toen de dames weer een beetje bijgekomen waren van hun lange reis was het tijd voor een (stiekem veel te korte!) shop- en hotspot tour door Maastricht. Het was zo gezellig tijdens de lunch dat we de tijd geheel uit het oog verloren waren en opeens nog maar anderhalf uur hadden om het centrum van Maastricht te verkennen. We beperkten de tour dan ook tot de winkels die de dames het liefst wilden zien. Te beginnen bij de Paperchase afdeling bij de Bijenkorf (wie wordt daar nu niet gelukkig van?), vervolgens langs Ici Paris XL, The Body Shop en de Boekenkerk (voor dat béétje cultuur!) en als laatste stop stond Lush Maastricht op de planning. Hier werden de winnaressen verrast met een exclusieve shoptour, een heerlijke handscrub- en massage, lipscrub en een demonstratie van de magische mooie Golden Wonder Bath Bomb. We keken onze ogen uit, snuffelden aan al het lekkers dat Lush te bieden had en gingen natuurlijk niet met lege handen naar huis.


Dan het moment waarop we allemaal gewacht hadden: De beauty treatments bij The Luxury Floor! Eigenaresse Ilham en haar team van beeldschone Beauty Experts stonden al voor ons klaar en konden niet wachten om alle winnaressen heerlijk te verwennen met facials, waxes, mani's, pedi's en threadings. Na een warm welkom kon het programma dan ook meteen van start gaan. Peggy werd door Beauty Expert Olga voorzien van een ontspannende en reinigende facial die speciaal afgestemd was op haar gecombineerde huid, Zita mocht plaatsnemen aan de manicure-tafel voor een O.P.I. Gel Color Manicure in een zachte nude-tint en Malou werd ontvoerd naar de wax-kamer waar zij haar first ever Brazilian Wax onderging (insider-information: die reuze meeviel!). Eleni, de winnares van de Soft & Sophisticated Day Make-Up, kreeg naast een mooie zachte make-up look door Ilham ook prachtig gevormde wenkbrauwen aangemeten die haar ogen nog meer lieten spreken. En omdat ze er zo mooi uitzag, volgden Malou en Peggy al snel haar voorbeeld en kozen zij ook voor de Perfect Brows by Ilham Treatment. Iets later op de middag kwamen ook Dionne, de winnares van de O.P.I. Gel Color Manicure, en Charlotte, de winnares van Legs Wax, aan om in de watten gelegd te worden. Het was zo heerlijk om te zien hoe al deze dames 'gepamperd' werden dat ik mijn eigen treatments geheel vergat en het hield bij een O.P.I. Gel Color Pedicure (so good, nu heb ik de hele winter geen omkijken meer naar mijn voeten). De middag/avond vloog echt voorbij en was als een droom. Want zeg nou eerlijk: Wie zou er nu niet gelukkig worden van een middag in je favoriete beautysalon samen met zes fantastisch lieve dames? En wat zag iedereen er mooi uit he?Voordat ik het wist zaten alle behandelingen er dan ook op en was het tijd voor de volgende verrassing. En niet zomaar een verrassing, want naast al die heerlijke behandelingen bij The Luxury Floor mocht ik ook nog eens in samenwerking met 4 Ever With Everyone een roze hartjesarmbandje overhandigen aan alle winnaressen als aandenken aan deze bijzondere dag. Toen alle cadeautjes overhandigd waren, alle wenkbrauwen in model zaten, nagels perfect gelakt en groepsfoto's gemaakt waren, was het tijd om afscheid te nemen van het lieve The Luxury Floor Team - ook al wilden velen van ons stiekem nooit meer weg, omdat het zo'n onvergetelijk leuke dag was! Alle winnaressen zagen er echt prachtig en tot in de puntjes verzorgd uit en verlieten de salon met stralende huidjes, perfect geshapete wenkbrauwen, silky smooth waxes, mooie manicure's en een grote glimlach. What more can a girl wish for?


Maar gelukkig was de dag nog niet ten einde. We sloten de dag namelijk af met een gezellig etentje bij Van de Kaart op het sfeervol versierde Onze Lieve Vrouwenplein. Ontspannen en in de watten gelegd worden maakt dorstig/hongerig zo blijkt, want we zeiden allemaal niet nee tegen een glaasje huisgemaakte citroenlimonade, saté en vega burgers. Tijdens het eten kletsen we nog voluit over alle ins en outs in beautyblogland en genoten we vooral nog na van deze heerlijke dag, voordat we allemaal huiswaarts keerden.

Met veel geknuffel namen we op Station Maastricht afscheid van elkaar en het leek wel alsof we elkaar al jaren kenden. Alle meisjes waren zo lief en toen ik in de trein stapte miste ik stiekem ze alweer, zo'n gezellige dag hadden we gehad! Ik droom dan ook nu stiekem alweer van een Pretty Brilliant Beauty & Spa Day 2.0, maar we zullen zien wat de toekomst ons zal brengen. Fingers crossed girls!


Thanks to


De Pretty Brilliant Beauty & Spa Day werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor beauty salon & city spa The Luxury Floor in Maastricht, 4Ever With Everyone en Lush Maastricht. Dit was zonder enige twijfel de mooiste 'prijs' die ik ooit weg heb mogen geven en ik had geen mooiere Pretty Brilliant Day kunnen wensen. Duizendmaal dank!


Veel liefs, Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio