Max Factor Creme Puff Blush

zaterdag 17 januari 2015Bless the Make-Up Gods! Onze gebeden zijn verhoord dames! Ein-de-lijk mogen wij prachtige baked blushes verwelkomen in de schappen van onze favoriete drogisterijen! De Max Factor Creme Puff Blush (het zusje van mijn favoriete Creme Puff poeder) has it all: de looks, het pigment en is er nog in vier prachtige kleuren ook. Hoe fantastisch is dat? Hoogste tijd om deze baked beauties in de welverdiende spotlight te zetten!Pat McGrath, global creative design director voor Max Factor (én fantastisch make-up artist!), stelt de Max Factor Creme Puff Blush met liefde aan ons voor:

“De nieuwe Max Factor Crème Puff Blush houdt – net als jij en ik – niet van onaangename verrassingen. Het is een ultralichte compositie van extreem fijn gemalen multi-tonale pigmenten, waardoor deze blush wél probleemloos - zonder aankoekeffect - laag voor laag kan worden opgebouwd. Zowel droog voor een natuurlijk resultaat, als nat voor een dramatisch effect. Waardoor je heel gemakkelijk de door jouw gewenste uitstraling creëert: van sereen natuurlijk tot intens geaccentueerd. Crème Puff Blush verbetert individuele huidtinten zichtbaar. En zorgt daarbij voor een écht natuurlijke, feilloos gladde afwerking van de huid."

De verpakking 


De Max Factor Creme Puff Blush straalt old-school glamour en luxe uit. De blushes zijn zelfs zo classy en tijdloos vormgegeven, dat het me niet zou verbazen als ik ze terug zou vinden in mijn oma's kaptafeltje. Maar niet alleen zijn de blushes good looking, ook zijn ze vooral heel praktisch vormgegeven. Door de compacte ronde vorm nemen ze niet veel plek in beslag en door de transparante deksel zie je meteen de kleur van de blush in kwestie. Clever thinking there!

Maar genoeg over de verpakking. It's the inside that counts! De Creme Puff Blush is verkrijgbaar in vier (prachtige!) tinten, die ik stuk voor stuk voor jullie op de foto gezet heb. Kijk/zwijmel je even mee?Max Factor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink


Lovely Pink is de lieflijkste en tevens ook lichtste kleur uit de Max Factor Creme Puff Blush collectie. Heb jij een lichte huidskleur en zijn blushes voor jou al gauw te heftig, te donker en te gepigmenteerd? Dan zijn Lovely Pink en jij een match made in heaven! Deze zachte koraalkleur is namelijk perfect voor de lichte huid, maar is voor dames met een iets donkerdere teint door de fijne shimmer ook goed te gebruiken als subtiele everyday highlighter.


Max Factor Creme Puff Blush 15 Seductive Pink


Seductive Pink is de perfecte (oud) roze kleur. Een mooie 'altijd-goed' blush, die licht aangebracht kan worden met een waaierkwast voor een licht meisjesachtig blosje en juist zwaarder met een blushkwast voor een 90's inspired 'hint of pink' (zoals Marie-Sophie Steenaert bij mijn Max Factor Madonna Make-Over deed). Seductive Pink heeft geen duidelijke warme of koele ondertoon en zal daarom niet alleen door veel dames, maar vooral ook met heel veel make-up looks te dragen zijn. Pretty!


Max Factor Creme Puff Blush 25 Alluring Rose


De zomer haal je in huis met de mooie, warme Alluring Rose Creme Puff Blush. Deze zongebruinde perzik-kleurige blush geeft je namelijk die fantastische, natuurlijk ogende healthy holiday glow. Zo heb je geen zonnebank of zelfbruiner meer nodig! En laten we eerlijk zijn? Die willen we toch allemaal? Zomer in een blush, dat is Alluring Rose! 


Max Factor Creme Puff Blush 30 Gorgeous Berries


"Ein-de-lijk," dat dacht ik toen ik Gorgeous Berries spotte op het Max Factor hoofdkantoor, "een práchtige kleur voor de getinte en donkere huid." Want dat is deze warme, volle en (zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen) sultry bessenkleur zeker. Voor de bleke Europese huidjes is deze kleur eigenlijk te heftig, maar voor dames met een iets getinte huid is hij perfect! This one's for you girls!De conclusie


Mijn conclusie? They're gorgeous! Echt, wat een mooie, prettige en bovendien fotogenieke blushes! Stuk voor stuk brengen ze zacht en vederlicht aan, laten ze zich goed opbouwen en je voelt ze absoluut niet op de huid. De verpakking is klein, handzaam, maar straalt door de gouden rand (ter ere van Max Factor's 100-jarige jubileum) toch net dat beetje extra luxe uit. En de kleuren zijn nog super pretty ook! Als ik één puntje van kritiek móét noemen, dan kan ik enkel opmerken dat het wel niet heel praktisch is dat alle Creme Puff Blushes voorzien zijn van een kleine shimmer, omdat sommige vrouwen simpelweg liever natuurlijk ogende, matte blushes, but really that's all! All round, we have a winner! Go Max Factor!


De Max Factor Creme Puff Blushes zijn vanaf februari 2015 verkrijgbaar en dragen een adviesverkoopprijs van €12,99 per stuk.


Ben jij ook (nu al!) verliefd op de Creme Puff Blushes? Welke kleur is jouw favoriet?


 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio