My Pretty Brilliant Life in Pictures: December 2014

maandag 5 januari 2015

Mijn december was één groot feest! Mijn maand begon in het charmante, warme en magisch mooie Lissabon en eenmaal thuis nam ik mijn bachelordiploma (eindelijk!) in ontvangst, at een veel te groot stuk taart om dat te vieren, genoot van de nodige Lush baddersessies, hield een een grondige closet clean out, sloeg ik mijn slag in de sale om diezelfde kasten weer te vullen en had ik vooral fantastisch gezellige feestdagen met iedereen die ik lief heb. Ja, december was zo'n maand die ik graag nog een keertje over zou doen. Gelukkig kan dat, samen met jullie! Enjoy this December edition of My Pretty Brilliant Life in Pictures loves!Back home again na 5 dagen in magisch mooi Lissabon! Samen met mij nagenieten van mijn citytrip? Bekijk dan: Photo Diary LissabonTja! Als je na een zonnig weekje in Lissabon en na een vliegreis nog een uur naar huis moet treinen (in de Hollandse kou)... Dan mag je jezelf best verwennen op een Starbucks Toffee Nut Latte - vind ik! Dat is dan ook precies wat ik deed op Station Eindhoven!


Eenmaal thuis zwijmelden we nog lang na van de prachtige zonsondergangen die we vanuit ons appartement in Lissabon bewonderden. Needless to say dat we een heerlijke tijd hebben gehad in de Portugese hoofdstad!


Eenmaal thuis had Sebas een 'media-momentje' in zijn agenda staan. Café Pelt in Heerlen heeft een eigen talkshow genaamd Noa de Mes (vertaald: Na de mis), waar Sebastian aan mocht schuiven om meer te vertellen over golf als topsport. We haalden alhier de gemiddelde leeftijd behoorlijk naar beneden, maar gezellig was het zeker wel! 


Whoohoo! :D In december vierde ik niet alleen vakantie, maar mocht ik ook (eindelijk!) mijn bachelor-diploma ophalen in Maastricht. Wat fijn om ein-de-lijk dat papiertje in handen te hebben!


En het behalen van je diploma... Dat moet gevierd worden! In stijl of nou ja, met een royaal stuk taart in ieder geval! Gelukkig hebben we daar in inmiddels het perfecte adresje voor in Maastricht (om de hoek bij onze faculteit): Taart!


Dit jaar wilde ik niet 'alleen maar' Kerstkaartjes versturen, maar er ook een kleinigheidje in verstoppen voor mijn lieve vriendinnetjes. Naast de kaartjes en de overload aan confetti gingen er dus de nodige House of Lou statement necklaces, armbandjes en hair chains op de post! 


December was koud. Heel. Erg. Koud. Ik bibberde er dan ook op los, maar deze knuffelbeer (Casanova, Sebastians Newfoundlander) leek daar totaal geen last van te hebben. 


Leuk! Deze maand spotte ik zomaar ineens rising star Arthur Gerards in de Navenant! Ik leerde Arthur kennen als (een van mijn favoriete) Lush Maastricht medewerker(s), maar inmiddels heeft hij afscheid genomen van Lush om als Joey in War Horse de show te stelen. Hoe geweldig is dat? Goed bezig Arthur!


Mijn nichtje Britt werd deze maand alweer 19 jaar (time flies!) en natuurlijk ging ik even langs om haar drie kusjes en een cadeautje langs te brengen en een stukje Limburgse vlaai te eten. Gezellig!


Mijn favoriete bruisbal op koude winterdagen? Lush Cinders! Een heerlijk warm geurende bruisbal die knispert als een heus haardvuurtje! Zo gezellig!


'Normale' mensen doen een voorjaarsschoonmaak, ik heb diezelfde schoonmaak-kriebels in de winter - zo blijkt. Mijn kledingkast werd weer eens flink uitgemest en ook mijn Beauty Stash ruimde ik grondig op (zie hier het resultaat: Opgemaakt Video December 2014). Het is even werk, maar dan heb je ook wat! Wat een heerlijk gevoel is dat toch altijd he, een overzichtelijke en opgeruimde kast?


En wat hoort er bij een grondige Closet Clean-Up? Een Shop my Closet natuurlijk! Ik verkoop de nodige leuke en vaak nog nieuwe jurkjes op mijn Marktplaats pagina, dus neem zeker even een kijkje! Happy shopping!


Deze maand regende het Kerst-pakketjes & cadeautjes op Pretty Brilliant HQ! Zo ontving ik van de lieve PR-dame van WE deze prachtige sparkly blazer! Wat een plaatje is het he? En hij paste nog als gegoten ook! Thanks again!Een van de hoogtepunten van mijn december was absoluut de Max Factor Madonna Make-Over! Marie-Sophie Steenaert, de fantastische make-up artist van Max Factor, mat mij een fabulous Colorful Christmas Make-Up Look aan, geïnspireerd op de 90's looks van de Queen of Pop. En nog steeds ben ik echt helemaal verliefd op het resultaat! 


Dit jaar hing in van mijn Kerstcadeautjes zomaar in de Kerstboom! Meet Perry the Pinguin (een badspons van de The Body Shop Kerstcollectie)! Wat een lieverd he?


Tussen alle werkzaamheden door moesten er (natuurlijk!) ook Kerstcadeautjes ingepakt worden. Dit jaar ging ik voor wit/gouden barok papier en dit was het resultaat van mijn laatste inkapselde. Ziet er gezellig uit zo, al zeg ik het zelf! 


Ontdekt in december: Perfume by Me! Een webshop waarop je je eigen parfum kunt creëren. Zo fantastisch leuk! Al hield ik me in - schouderklopje voor mezelf. Voordat ik me waagde aan een full size flacon bestelde ik drie testers: V.l.n.r. Pretty Brilliant (soft flower, jasmijn, roses de mai, siererwt en witte perzik), x (soft oriental, amber, oriëntaalse jasmijn, bergamot en vanille) en een citrus-geurtje voor Sebastian! 


En toen was het alweer Kerstmis! Casanova wenste iedereen een heel gelukkig Kerstfeest toe!


"Great things come in small packages." :) Van Sebastian kreeg ik een prachtige zilveren (strikjes!)ring van Pandora voor Kerst, die jullie binnenkort kunnen bewonderen in mijn What I Got For Christmas Video. 


En hij kookte ook nog een heerlijk tweegangen-diner ook. Hier een sneak peak op ons toetje, bestaande uit Lemon Curd, Chantilly Cream, bosvruchten yoghurt ijs en een vanille koekje. Jum jum, dubbel jum! 


Ooooh en kijk wie er ook op mij lag te wachten onder de Kerstboom? Deze grote lieverd! Oliver de Olifant (die inmiddels al een vast plekje in mijn bed veroverd heeft)! 


Eerste Kerstdag vierde ik bij mijn opa's en oma's met veel eten, bankhangen, quizes en al veel te vaak vertelde family stories. ;) Dit jaar besloot ik eens niet voor hakken, maar voor mijn Michael Kors ballerina's en mijn nieuwe Mango jurkje te gaan. Zoveel relaxter!


Samen met Roxy wenste ik iedereen nog even een "Merry, cheeky Christmas"! 


Tweede Kerstdag besloten we ietsjes (met de nadruk op: 'ietsjes') sportiever in te vullen. Samen met Sebastian en Scott vertrok ik naar Maastricht om daar een middagje te gaan schaatsen. Of nou ja, in mijn geval:  Een poging tot schaatsen te doen! Het was in ieder geval hartstikke gezellig én ik wist mezelf staande te houden, double win!Als een New Year's Treat bakte ik een hele lading koekjes. En niet zomaar koekjes. Nee nee nee, ik ging voor de heerlijke Chocolate Chip Cookies uit Monique van Loon's The Culy Way of Life, maar... Ik was wel zo brutaal om er zondig veel mini marshmallows aan toe te voegen. ;) Tja, je bent een zoetekauw of je bent het niet he?


En dan om deze My Pretty Brilliant Life in Pictures feestelijk (en goed gevoed) af te sluiten: Mijn laatste foto's van 2014! Mijn oudjaarsdag was echt hartstikke fijn en een betere laatste dag van het jaar had ik niet kunnen wensen. Ik begon mijn dag met een kappersbezoek om mijn pony even bij te laten knippen, brunchte en beauty-shopte met blogvriendinnetje Anneloes in Heerlen, bracht mijn middag (wederom shoppend) door in Maastricht met mijn lieve vriendinnetje Liselotte en sloot hem af met een Italiaans diner samen met Sebastian en mijn schoonmoeder. What more can I ask for? :)


En dat was mijn december! Bijzonder 'goed gevuld' met onvergetelijke en bijzondere momenten (onze reis naar Lissabon, de Max Factor make-over, het in ontvangst nemen van mijn bachelordiploma) maar vooral ook met heerlijk eten en veel lieve mensen. Het was een december zoals hij moet zijn. Vol liefde, gezelligheid en lekkers! Ik hoop dat jouw maand minstens zo fijn (als niet nóg fijner) was en we van januari net zo'n fantastisch feestje kunnen maken!


Wat is jouw favoriete foto van en/of herinnering aan december?


Happy Monday!

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio