The Instagram Tag

dinsdag 6 januari 2015


"Jij bent de Sjaak," sprak de lieve Nenz toen ze mij The Instagram Tag virtueel overhandigde. Een tag die helemaal draait om de leukste, mooiste, lekkerste en meest gelikete Instagram foto's van het afgelopen jaar - 2014 dus. En laat ik nu en gróót liefhebber van dit wonderlijke medium zijn (volg me @JoyceNafzger)... en het het he-le-maal geen straf vinden mee te doen aan dit gemoderniseerde tikkertje. Hiep hoi, let's go! The Instagram Tag!


Muzikale suggestie: Adam Barnes - Old ShoesWat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Een foto waarop Roxy (mijn kleine zusje) mij een van haar home-made Play Doh cupcakes aanbiedt! Eerste Kerstdag vierden wij dit jaar bij onze opa's en oma's, waar wij verwend werden met een overload aan eten en cadeautjes en jee, wat slaakte mevrouw een gil van blijdschap toen ze ontdekte dat ze een Play Doh Cupcake Bakery Set gekregen had. De gehele avond heeft ze 'onze bestellingen opgenomen' en vervolgens met een grote, trotse glimlach afgeleverd. En natuurlijk kreeg ik een exemplaar dat versierd was met strikjes. Cute!


Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

Vele scroll-sessies later... Hahaha dit zijn van die momenten waarop ik zou wensen dat ik niet (vrijwel) élke dag van het jaar een foto op Instagram geslingerd had. Mais bon! Mijn eerste Instagram-foto van het jaar dus. Dat is er een die ik zelf nog maar moeilijk kon herinneren. En dat terwijl dit gewoon een Virgin cocktail was. ;) Mijn eerste foto van 2014 is er een van een avondje uit met mijn lieve middelbare school vriendinnen. We luidden het nieuwe jaar in met tapas, cocktails & een hilarische karaoke-avond in Aachen en namen afscheid van een vriendinnetje die in half jaartje in Brazilië ging studeren. Fun times!Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Mogen het er ook 'een paar' (understatement van de dag!) zijn? 2014 was voor mij zo'n bijzonder en 'rijk' jaar dat ik mijn happy memories echt tekort zou doen als ik maar één foto zou kiezen. Ik deel dan ook maar wat graag een aantal van mijn allerfavorietste Instagrams. Van links naar rechts per rij:

  1. De Pretty Brilliant Beauty & Spa Day was zo bijzonder voor mij! Ik kan nog steeds niet geloven dat dames uit alle uithoeken van het land naar Maastricht afreisden om deze fantastische dag met mij te delen. Volgens mij heb ik geen moment géén grote glimlach op mijn gezicht gehad! 
  2. Mijn 21ste verjaardag vierde ik dit jaar 'net even anders'! Sebastian besloot een speurtocht voor mij en iedereen die mij lief is te organiseren, die ons door heel Parkstad (een deel van Zuid-Limburg) liet racen (van Ikea tot mijn middelbare school) en eindigde met drankjes en een heuse Joyce-Quiz op de 'SnowWorld-berg'. Onvergetelijk leuk!
  3. Tweede Kerstdag vulden we 'sportief' (voor mijn doen, althans!) in door te gaan schaatsen in het mooie Maastricht. En eerlijk is eerlijk: Ik vind deze foto vooral zo leuk, omdat Sebastian er zo goed (in every way possible) op staat. ;)
  4. Barbecuen, zwemmen en gekke bekken trekken met mijn kleine zusje Roxy word ik nooit moe.
  5. Met Sebastian vierde ik in 2015 zomaar ons vijf-jarig jubileum. Een heus lustrum! Time flies when you're in love & having fun. 
  6. Mijn broertje Scott haalde dit jaar zijn VMBO-diploma en natuurlijk moest dat gevierd worden. 
  7. Ik draaide mijn vijfde Limburgse MEP Conferentie en maakte een #mepfie met mijn bestuursgenoten die ik voor geen goud zou willen missen.
  8. Een keer per jaar probeer ik samen met mijn drie beste vriendinnetjes erop uit te trekken. Vorig jaar verrasten zij mij met een weekendje Amsterdam, nu 'trakteerde' ik op mijn beurt op een weekendje Rotterdam
  9. In 2014 werd ik zomaar een lieve (blog)vriendin rijker: De prachtige Helen van Beautyill, waarbij een dagje op bezoek ging, waarmee ik de Most Likely To Tag & de Beauty Scenario Tag opnam, waarmee ik een heuse Beauty Swap deed en zelfs een nachtje mee overnachtte in het mooie Alkmaar voor het Ilmo Beauty Event.Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Dat is niet moeilijk! Dit pracht plaatje (als je dat mag zeggen over je eigen Instagram-kiekjes) van Lissabon. Gewoon gemaakt vanuit het slaapkamerraam van ons AirBnB appartement, maar oh zo mooi. Heimwee-kriebels gegarandeerd hoor!


Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Inmiddels weten jullie wel dat ik een doorgewinterde zoetekauw ben. Met stip op een staat dan ook de verrukkelijke Witte Chocolade & Frambozentaart van Taart in Maastricht. "Doe mij die maar!" Als ontbijt, lunch, avondeten én snack.


Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Mijn nét geknipte haar, waarvoor heel hartelijk dank! <3


Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Deze lieve foto van Casanova & mij, zonder enige twijfel! Niet voor niets staat dit plaatje al het hele jaar ingesteld als 'screensaver' van mijn telefoon. #cutenessoverload


Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Ik moet toegeven dat ik niet heel creatief ben met mijn Instagram-filters. Ik neig altijd weer naar Rise & Valencia, omdat die zo 'gezellig staan'. Aan fotobewerkingsapps doe ik niet! 


Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Pfoe, I don't know! Ik ben niet zo'n hashtagjunkie! Maar ik heb zo'n stilzwijgend vermoeden... dat het #outfitoftheday is! :)


Tag you're it!
Wat is jouw favoriete Instagram van 2014? 

(En... Wat is jouw Instagram-account, zodat ik jou gezellig kan gaan volgen?)

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio