Gesponsord: C&A Today's Look (+ Mijn 3 favoriete C&A items)

woensdag 25 februari 2015


Iedereen heeft het recht om er geweldig uit te zien én zich minstens zo geweldig te voelen, vandaag en elke dag. Zo luidt de strekking van C&A's nieuwste, bijzonder vrolijke 'Today's look is' campagne, waar ook ik helemaal happy van word. Met Today's Look viert C&A het bestaan van mensen zoals jij en ik in onvergetelijke doch alledaagse momenten en vertalen zij dit naar everyday fashion. Want je goed voelen, daar kan een fantastische outfit zeker weten een steentje aan bijdragen! Gevalletje: Look good, feel better (and have a good excuse to shop some new clothes) girls!


Today's Look is... 


"for the dog walk... not for the catwalk." C&A's Today's Look draait niet om beeldschone modellen, niet om begerenswaardige acteurs en zelfs niet om fortuinlijke beroemdheden. C&A's VIPS zijn 'echte' - zeg: niet gephotoshopte ;) - mensen. Mensen die wakker worden van een wekker die al drie keer gesnoozed heeft (of de kwijl van hun huisdier), die zich dag in dag uit haasten naar school of naar hun werk, in de file of in een overvolle trein staan, wel eens koffie knoeien op hun witte blouses, maar vooral genieten van grote en kleine momentjes die het leven zo mooi maken. Van die nieuwe baan/studie tot een verse stapel pannenkoeken en van het geschaterlach van onze beste vrienden tot onze trouwdag. Met Today's Look hoopt C&A de mooie, onverwachte, onbewerkte momenten uit ons alledaagse leven uit te lichten en nog net iets leuker te maken met hun kledingstukken. Als dat geen mooie gedachte is!

My 3 favorite styles & items: C&A 


Met deze geweldige gedachte in mijn achterhoofd dook ik dan ook mijn plaatselijke C&A filiaal in om te zien welke looks ze voor mij in de aanbieding hadden en of er wel voor ieder wat wils was. Met onderstaande selfie-storm als resultaat: Een top 3 van mijn favoriete items uit de huidige collectie!


1. Boho: Unstructured Trenchcoat (Clockhouse)


Al gespot op menig modemeisje, maar nu ook 'gewoon' te vinden bij C&A: De unstructured trenchcoat (€49,90). Een lange, lichte en los vallende kaki-kleurige jas die zowel open als dicht geknoopt gedragen kan worden en jou voorziet van de nodige dosis 'je ne sais quoi' en die trendy boho-vibes. Nu maar hopen op een prachtige lente waarin dit item perfect tot zijn recht komt. Dan voeg ik deze veelzijdige (en ontzettend comfortabele) trench namelijk maar wat graag toe aan mijn collectie.
2. Romantic: Peplum top (Yessica)


Iedereen die mij kent weet dat ik verliefd ben op alles wat ook maar een beetje peplum is. Dat deze romantische top (€19,90) bij mij een schot in roos is zal jou dan ook vast niet verbazen. Het is dan ook echt wel een prachtig item (dat ik zó aan had kunnen zien voor een Zara'tje!). Recht van snit, gemaakt van een lichte, zachte en soepele stof, met een knoopje als sluiting in de nek en een ondoorzichtige witte top met spaghettibandjes eronder. 

Enige nadeel en reden waarom ik moest laten hangen was de maat. De C&A Yessica Collectie hanteert namelijk een ruim vallende maat 36 als kleinste maat en die is voor mij toch wel aan de grote kant. Maar on the bright side of life: De Yessica Collectie loopt wel van maat 36 tot maat 48, dus ook dames met 'een maatje meer' kunnen met plezier bij C&A (deze top) shoppen.
3. Relaxed: Grof gebreid vest (Yessica) & boyfriend jeans (Clockhouse)


Ook voor dressed down fashion items ben je bij C&A aan het juiste adres! Met het codewoord 'comfy' in mijn achterhoofd ging ik op een succesvolle jacht, waarbij ik slaagde voor dit grof gebreide vest met wijde vlindermouwen uit de Yessica collectie (waarbij een maatje meer of minder niets uitmaakt, hoera!) en deze out-of-my-comfort-zone boyfriend jeans (€29,90), die overigens echt heerlijk zat en ik stiekem helemaal niet meer uit wilde trekken. Mission accomplished!


Je ziet het: Voor elk moment, voor elke stijl, voor elke leeftijd en ook voor (vrijwel) elke maat is er bij C&A wel iets te vinden. En dat voor de fijne prijsjes die we van C&A gewend zijn! Daar heb ik maar 2 woorden voor, namelijk: Well done! Well done C&A! :)


In welke look voel jij je het allerbest? Dit artikel wordt gesponsord door C&A, maar betreft (uiteraard!) mijn mening en fashion picks.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio