Familiecamping Helfterkamp

Familiecamping

Wil je lekker er even lekker op uit in eigen land en lekker naar een camping op de Veluwe? Camping de Helfterkamp staat garant voor een heerlijke vakantie om een hele fijne vakantie te hebben. Of je nu met je gezin komt of omdat je lekker wil ontspannen en tot rust wil komen; het is allemaal mogelijk bij deze fijne camping die goed aangeschreven staat bij verschillende organisaties, zoals de ANWB en Charme camping. Ook Zoover geeft een hoge score op basis van reviews van klanten. Daarnaast heeft de Helfterkamp heel veel keurmerken. Dit alles laat zien dat u bij een fijne camping komt waar het personeel er alles aan doet om u een heerlijke tijd te bezorgen. U wordt warm welkom geheten. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel op deze gemoedelijke familiecamping. Ook uw huisdieren zijn van harte welkom op de camping. Er is vlak bij de camping een losloopgebied waar honden lekker kunnen spelen. Ook in het nabijgelegen bos kunt u heerlijk wandelen met de hond.

De verschillende accommodaties

U heeft de keuze uit meerdere overnachtingsmogelijkheden. Zo zijn er stacaravans van 2 tot 4 personen en van 2 tot 6 personen die modern ingericht zijn en voorzien zijn van eigen douche en toilet. Daarnaast is er een eigen tuinset en een afsluitbaar schuurtje voor de fietsen dat voorzien is van elektra aanwezig.

Naast de stacaravans kunt u ook kiezen voor een toercaravan voor 2 tot 5 personen met een stapelbed voor 3 kinderen, eigen chemisch toilet, een grote voortent met picknicktafel, een tv, koffiezetapparaat en waterkoker. Douchen kan in de schone toiletgebouwen.

Wilt u wat meer luxe? Kies dan voor de ruimte en gelijkvloerse vakantiebungalow voor 2 tot 5 personen die van alle gemakken voorzien is. De bungalow ligt op een fraaie groene locatie en u heeft de beschikking tot een tuin met een tuinset en picknicktafel. In de ruime, gedeeltelijk betegelde tuin vindt u een afsluitbare fietsenstalling en een droogmolen. De voor minder valide mensen geschikte bungalow is volledig ingericht met dekbedden en kussens, tv en dvd. In de keuken vindt u een Senseo apparaat, combimagnetron en vaatwasser.

Uiteraard kunt u ook een gewone kampeerplek reserveren, waar u o.a. met uw eigen tent, caravan of camper kunt staan. Dit zijn ruimte plaatsen voorzien van elektra en wifi. Er zijn drie sanitaire gebouwen aanwezig die schoon zijn en vloerverwarming hebben.

Faciliteiten op de camping

Er is heel veel te doen en te beleven op de camping, zodat u zich er prima zult kunnen vermaken. Er is uiteraard ook aan de kinderen gedacht. Zo zijn er meerdere velden met en zonder speeltoestellen voor de kinderen. Daarnaast is er een kinderboerderij, een animatieteam, een speelweide met kikkerpoel en beek en jeu de boules wat voor ouderen ook leuk is. Binnen is een leuke recreatieschuur waar een potje tafeltennis of tafelvoetbal gespeelt kan worden. Daarnaast staat er een piano, een boekenkast en tv. Het landelijke animatieteam de Eendenclub treedt onder andere vanuit de recreatieschuur op. Uiteraard zijn ouders, opa’s en oma’s van harte uitgenodigd om mee te doen met deze leuke activiteiten.

Op de camping is uiteraard een receptie en een klein winkeltje en u er is een fijne vers-brood-service. Het brood dat u s’ avonds besteld, wordt de volgende ochtend geleverd door een bakkerij in de buurt.

Wilt u lekker een eind fietsen? Dan kunt u eenvoudig fietsen huren en lekker de omgeving verkennen. Op de hele camping is er een gratis WIFI-verbinding. Bepaalde plekken op de camping zijn autovrij, maar er is een ruime parkeerplaats aanwezig. Een bezoek aan de Helfterkamp betekend een fijne vakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *