My Pretty Brilliant Life in Pictures: Januari 2015

donderdag 12 februari 2015

Januari was voor mij (op z'n zachtst gezegd!) een avontuurlijke maand. Een maand die ik nog wel ontspannen en 'zalig zen' begon met een sneeuwwandeling in de Ardennen en de nodige home-made soepjes en bakcreaties, maar eindigde met een storm aan Nieuwjaarsrecepties in bling-bling outfits én een verhuizing naar de Randstad. Als dat niet avontuurlijk te noemen is! Kijk jij even mee naar mijn 'Pretty Brilliant Life in Pictures'? P.S. Volg jij me al op Instagram?


Het nieuwe jaar begon ik goed met een tripje naar de Hoge Venen (ofwel zoals de Fransen het zo mooi zeggen: de 'Haute Fagnes'), een heus wintersportoord in de Ardennen/de Eiffel. Samen met Sebastian en Casanova zocht ik hier de sneeuw op. 


Sun, snow & happiness. Een beter begin van het jaar kon ik me niet voorstellen! En Casanova zo te zien ook niet. Kijk nou hoe gelukkig hij hier kijkt!

Wie had ooit gedacht dat dit winter wonderland op nog geen uur rijden van Heerlen ligt? Ik waande me heel even in Oostenrijk hoor!

Een veelzeggend screenshot uit mijn opgemaakt-video, die de gebruikelijke 'beautyblogger struggles' goed in beeld brengt. Story of my life: Altijd weer moeten zoeken naar een complexe product, kleur of geur naam tijdens het opnemen van een video. "Momentje, even zoeken hoor!"

Huize Nafzger heeft er weer een Lush fan bij... Ik heb dan ook zo'n gevoel dat mijn bubble bars niet meer veilig zijn.

Door WE werd ik in december echt extreem verwend met een prachtig pailettenjasje en in januari vond ik de perfecte gelegenheid om dit prachtstuk te dragen: De Nieuwjaarsborrel van Provincie Limburg, waar zelfs voormalig Europarlementariër Ria Oomen-Ruijten gecharmeerd was door al deze 'bling-bling'. 

Waarom januari zo'n fantastisch leuke maand is? Omdat je Kerst nog eens dunnetjes over mag doen door je 'Kerstgeld' uit te geven in alle After Christmas Sales natuurlijk! Zo scoorde ik de Lush Winter Garden Giftset, de Ciaté adventskalender en verwende ik mezelf met een prachtig NARS product. Oh en ik was nog de gelukkige winnaar van een kurken wereldkaart bij Travel Lifestyle ook (thanks again Michelle!). Life could be worse, laten we het daar maar op houden. :)

Januari was de maand van de heerlijke home-made soepjes! Zo maakte ik samen met Sebas Matt Preston's (yes, de food critic van Masterchef Australia die bekend staat om zijn extravagante cravats) roasted pumpkin soup met spekjes (natuurlijk!) uit zijn kookboek Fast, Fresh and Unbelieveably Delicious. Delicious indeed!

Ik maakte Alexandra (met dank aan de Randome Name picker!) gelukkig met de LG G3s die zij nu alweer een maand met groots plezier gebruikt. Leuk!

Onder het mom 'laten we Tweede Kerstdag dit jaar eens actief invullen' ging ik dit jaar samen met deze cheeky monkeys (links vriendlief Sebas & rechts broertje Scott) een middagje schaatsen in het mooie Maastricht. Zo verdwenen die Kerstcalorieen als sneeuw voor de zon (en had ik een goed excuus om 's avonds schaamteloos mijn dessert te verorberen). #latergram

Onweerstaanbaar, de sales na de feestdagen! Ik kon het dan ook niet laten om na Kerst even de H&M in te duiken om mijn slag te slaan. Het topje dat ik hier droeg, ging niet mee naar huis, maar de geweldige houthakkersblouse die rechts zo 'netjes' (kuch!) ophangt wel!

Een zwak voor romantische lingerie heb ik altijd gehad, maar sinds kort heb ik er een nieuwe liefde bij: Bustiers! Verleidelijk mooi, sexy en bovendien heerlijk warm in de koude wintermaanden. We have a winner!

Mijn beste vriendinnetje Nadine vierde haar afstuderen aan de Fontys sporthogeschool in stijl met een sportieve dresscode. En ook al ben ik alles behalve sportief aangelegd (wat iedereen in mijn directe omgeving zal beamen), ik vond het zeker geen straf om in mijn yoga pants naar een feestje te gaan... en daarna midden in de nacht in diezelfde yoga pants in bed te duiken. Ik pleit voor meer feestjes met relaxte dresscodes!

"Glitter is always an option." 

Zéker als je een feestelijke What I Got For Christmas video opneemt! 

Leuke post van Coca-Cola! Ter ere van de lancering van de nieuwste Coca Cola Life, die gezoet is met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, 1/3 minder suiker én calorieen bevat (en - niet onbelangrijk - volgens Sebas nog goed smaakt ook)! Cheers!


Getest & gereviewed in januari: De beeldschone Max Factor Creme Puff Blushes, waar ik nog steeds gek op ben! Want zeg nou zelf: Hier gaat je beauty-liefhebbende hart toch sneller van kloppen?

Bij een blush review horen natuurlijk ook swatches. Héél véél swatches welteverstaan. Met deze foto als resultaat! :)

Mijn favoriete foto van januari is toch wel dit gezellige kiekje met lief blogvriendinnetje Tedje! Tedje zit momenteel in haar laatste jaar van HBO journalistiek in Tilburg en kreeg als opdracht een reportage te maken over een Europa-gerelateerde activiteit. En laat ik haar daar nu in mijn functie als vicevoorzitter van Stichting MEP Limburg heel goed én graag bij kunnen helpen. Ik nam Tedje een dag met op sleeptouw naar de schoolvoorronde van het Sintermeertencollege in Heerlen en leuk dat dat was! 

Eind januari stond er een verhuizing op de planning. En niet zomaar een verhuizing! Nee hoor, ik verhuisde van het Zuid-Limburgse Kerkrade naar het Zuid-Hollandse Den Haag. En dat betekende dat ik de nodige home spulletjes in moest/mocht slaan. Te beginnen met deze onwijs snoezige theedoeken van Primark die ik voor €3,50 écht niet kon laten liggen.

Ook mijn make-up kast 'mestte' ik met het oog op de verhuizing eens grondig uit. Met als resultaat deze wel zeer luxe grabbelbak vol met make-up voor al mijn lieve vriendinnen, die inmiddels al heel wat leger geworden is. Shared joy is double joy!

En ook deze editie van My Pretty Life in Pictures sluiten we af met iets verrukkelijks: Een huisgemaakte apple crumble! Altijd goed, geen recept nodig (mix appels met rozijnen en kaneel en kneed voor de crumble wat bloem met roomboter op kamertemperatuur en suiker losjes samen) en deze publieksfavoriet lukt nog altijd ook! Jum!


Wat is jouw favoriete 

herinnering aan januari? 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio