Oscars 2015: Mijn favoriete looks

maandag 23 februari 2015


"Ladies and gentleman, welcome to the 87th Academy Awards Oscars!" En bovenal: Welkom bij dé red carpet waarbij alles uit te kast gehaald mag (wat zeg ik? móét!) worden en geen glitter, diamant, parel of paillette te gek is. Hollywood's rich & famous pakte uit en ik smulde er 'in stijl' (lees: in pyjama de bank met een zak Cheese & Onion chips op mijn schoot) van. Hoogste tijd om mijn favoriete looks van de Oscars 2015 met jullie te delen! Wie overhandig ik de Oscar voor Best Dressed Actress?
 Bron: Glamour.com

1. Jennifer Lopez


Stunning as ever in Elie Saab: Jenny from the block! Bezaaid onder de pailetten met een prachtige wijdvallende organza rok in romantisch oud roze. Jennifer Lopez leek regelrecht uit een sprookje gewandeld te zijn. Toegegeven, het decolleté zou menig van ons doen blozen, maar oh wat kan zij het toch goed hebben! Zelfs op 45-jarige leeftijd weet J.L.O. nog menig mannen én vrouwen harten te laten smelten. Zonder enige twijfel mijn favoriet! 2. Keira Knightley


Wat een droom! Keira Knightley leek wel over de red carpet te zweven in haar dromerige Valentino Couture jurk. Haar look was lief, meisjesachtig, romantisch en zoals altijd érg Shakespeare. Niet iedereen zal Keira's lieflijke stijl weten te waarderen, maar ik absoluut wel. What a beauty!3. Emma Stone


Emma Stone (genomineerd voor actress in a supporting role) is een vaste gast op de 'Best Dressed Lists' in Hollywood en ook bij deze editie van de Oscars zag ze er weer beeldschoon uit in chartreuse-kleurige Elie Saab. Zoals MTV dat zo mooi zei: "You can never go wrong with a redhead in green. Especially if that redhead is Emma Stone."
4. Dakota Johnson


Smoking hot in flaming red. Dat kan maar één iemand zijn: Fifty Shades star Dakota Johnson in Yves Saint Laurent. Een one-shouldered silhouette met een verraderlijk 'simpele' kokerrok, die haar toch wel bijzonder mooi stond. Zeker in combinatie met haar minimale oog make-up en een sexy red lip. Mr. Grey would be happy to see her now.

5. Reese Witherspoon


Understated chic, dat is de look waar Reese Witherspoon (genomineerd voor actress in a leading role) in Tom Ford voor leek te gaan. En hoewel haar look misschien niet zo Oscar-worthy is als die van collega Jennifer Lopez staat hij in combinatie met de naturelle make-up haar wel werkelijk prachtig! 


Mijn vijf favoriete looks van de Oscars hebben niet veel in gemeen, behalve één ding: Al deze jurken lijken de (gorgeous!) actrices op het lijf geschreven te zijn. Waar girl-next-door Reese Witherspoon het allermooist is met een nude make-up look en een niet al te uitgesproken outfit, radiant red head Emma Stone straalt in gedurfd groen, steelt Jennifer Lopez (like always) de show in een over de top nude creatie. And they all looked pretty ever after. Op mij na dan, want ik moet nu de nodige slaap inhalen. Zzzz! ;) 


Wat was jouw favoriete fashion/beauty look bij deze Oscars?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio