My Pretty Brilliant Life in Pictures: Februari 2015

zondag 8 maart 2015


Waar januari avontuurlijk was en vol nieuwe uitdagingen zat, was februari vooral een achtbaan. De maand begon fantastisch; mijn master ging van een leien dakje en mijn huisje voelde al snel al eens thuis. Maar helaas gebeurde er toen iets wat niemand verwacht had, zowel de oma als de opa van Sebas kwamen te overlijden. Ontzettend verdrietig en een enorme klap, wat verklaart waarom deze My Pretty Brilliant Life in Pictures niet alleen wat korter, maar ook vooral iets minder vrolijk is. Toch wilde ik jullie mijn maandelijkse foto-overzichtje niet onthouden, want life's life. Allemaal hebben we geweldige maanden en net iets mindere en niet elke maand kan rozengeur en maneschijn zijn.  Neem me deze kortere sneak peek into my life dan ook niet al te zeer kwalijk and enjoy anyway!Februari begon fijn. Een nieuw huisje, een nieuwe studie én Sebas die stiekem nog een nachtje bleef slapen. :) 

Voor mijn gevoel zijn kamers of huizen nooit echt 'af', maar mijn studio voelde toch wel zo goed als af toen ik deze gezellige Primark kussentjes toevoegde. They're so fluffy!

De eyecatcher van mijn kamer? De kurken wereldkaart die ik won op Travel Lifestyle, de inspirerende blog van Michelle. Iedereen die op bezoek komt vraagt echt meteen waar ik deze vandaan getoverd heb om vervolgens te gokken welke oorden nog op mijn verlanglijstje staan. "Ben je nog niet in London geweest?" "Oh en Madagascar staat nog op de planning?"  

Bij Universiteit Leiden doen ze niet aan 'slow starts'. Mijn master begon dan ook meteen op volle toeren met twee crossmediale onderzoeksweken, waarvoor mijn klas een nieuwsredactie vormde die verslag deed over de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland. Mijn studio heb ik in die weken niet al te veel gezien, behalve voor early morning showers en long sleepless nights. Maar leuk dat het was!

Nog zo'n huiselijke toevoeging: Tulpjes! 'Gewoon' van Albert Heijn, maar wel hartstikke gezellig en in mijn geval: extra fijn thuiskomen na een lange dag!

Things that make me (very!) happy: Na een week hard werken en een treinreis van 3,5 uur thuis komen en compleet verrast worden met fantastische kaarten en cadeaus van lieverds waarmee ik samenwerk! Nogmaals heel hartelijk dank lieve Renate & Miriam! Dankzij inspirerende mensen zoals jullie kan ik me geen leukere 'baan' voorstellen!

Toen ik de intensieve onderzoeksweken overleefd (én gehaald - whoehoe!) had, mocht mezelf wel even trakteren op wat nieuwe make-upjes! Ik maakte dan ook mijn oude, vertrouwde Kruidvat filiaal  onveilig en kwam thuis met deze buit. De L'Oreal Nude Magique Eau de Teint Foundation en de Rouge Caresse Lipstick in Fuchsia en Fiery die ik beide scoorde met 50% korting. Jammer genoeg, is de foundation en ce moment veel te uitdrogend voor mijn mummie-achtige winterhuid, maar de lipstick is prachtig! Get it while you can! 

De afgelopen weken maakte ik even geen Youtube-video's, maar was ik voor de verandering een razende reporter over de Provinciale Statenverkiezingen. In geschrift, maar ook voor en achter de camera. Zo dook ik het centrum van Leiden in om een Vox Pop te houden, waarin ik probeerde te ontdekken hoe bewust men in Zuid-Holland is van de Provinciale Statenverkiezingen. Spannend, vernieuwend maar vooral ook hartstikke leuk en helemaal geen straf in het lente-zonnetje!

Nog een sneak peek van mijn nieuwe huisje: De badkamer!

En mijn fluffy bankstel (met matchende theedoos)! 

New in: Victoria's Secret Sheer Love Fragrance Mist!  Een lichte lieflijke en cleane bloemengeur, waar ik op slag verliefd op werd. Geshopt bij Etos voor €8,99 - tip!

Valentijn vierde ik dit jaar niet alleen met Sebas, maar ook met een reep Lovechock in de nieuwe Pecan/Maca smaak. Chocolade die gemaakte is van organische rauwe Ecuadoraanse cacao én waarin speciaal voor Valentijn een liefdesbrief verstopt zat. Cute!

Gaaf! De beste artikelen die geschreven werden tijdens mijn onderzoeksblok werden gepubliceerd op de website van het Leidsch Dagblad. En raad eens wiens artikel opeens gepubliceerd was? Hoppa! :D

Na een verdrietige tijd van begrafenissen en rouw, waarvoor we afreisden naar Zuid-Duitsland (waar Sebas oorspronkelijk vandaan komt), vond ik deze prachtige 'lucky' key chain die ik cadeau kreeg van de lieve Miriam (eigenaresse van sieradenmerk Jules Bean). Een beetje geluk dat we nu wel goed konden gebruiken en waar ik haar daarom extra dankbaar voor was.

Eenmaal terug uit Bayern stuitte ik na het boodschappen doen bij Albert Heijn in het Loon (een overdekt winkelcentrum in Heerlen) op Kado van Bo. Een prachtige cadeauwinkel waar je onder andere terug kunt voor de geweldige spulletjes van Riverdale en...

Yankee Candle! Doe mij maar zo'n goed gevulde kast hoor! ;)

Voor een C&A campagne bracht ik diezelfde dag nog een bezoek aan het C&A filiaal in het 't Loon om daar mijn favoriete items uit de huidige collectie op de foto te zetten. Een daarvan was deze geweldige flowy trenchcoat (€49,90), die ik meteen op mijn spring wishlist noteerde.

Ook 'gewoon' van C&A én hartstikke leuk: Deze gestreepte trui waaraan een 'peplum' blouse vast zat!

En traditiegetrouw sluit ik deze My Pretty Brilliant Life in Pictures met 'something sweet'. KitKat Cookies & Cream. Hemel in een candybar. 


Hoe was jouw februari?

P.S. Meer sneak peeks van mijn 'Pretty Brilliant life'? Volg me op Instagram @JoyceNafzger!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio