My Pretty Brilliant Life in Pictures: Maart 2015

maandag 30 maart 2015


Na de emotionele achtbaan die 'februari' heette, was een nieuwe maand vol nieuwe kansen, uitdagingen en goede vooruitzichten meer dan welkom. En ook al was maart gevuld met meer regenbuien dan zonnestralen, it was a damn good month! Ik bezocht meerdere persevenementen in het mooie Amsterdam, maakte mijn eerste master-tentamen (en overleefde het), Sebas kreeg na maandenlang zoeken een baan aangeboden als afdelingsmanager bij Decathlon en ik veroverde als klap op de vuurpijl de stageplek van mijn dromen (op de redactie van Cosmopolitan welteverstaan). Dreams do come true! Thanks for being so good to us March!

Eigenlijk drink al sinds de basisschool geen frisdranken meer, maar voor San Pellegrino maak ik zo nu en dan graag een uitzondering. Zeker als het om de bloedsinaasappel-smaak (of zoals de Italianen zo mooi zouden zeggen: Aranciata Rossa) gaat! Delicious!

And the nicest neighbour award goes to... the gorgeous Vien! Mijn lieve bovenbuurvrouw die me afgelopen maand met open armen heeft ontvangen in mijn nieuwe huisje en me zomaar verraste met een Welcome (to your new) Home gift. How sweet? Nogmaals bedankt lieve Vien!

Op het moment dat ik deze foto maakte was het officieel nog geen lente, maar bij Lush zéker wel! Traditiegetrouw dook ik dan ook gewapend met mijn smartphone het dichtstbijzijnde Lush filiaal in om de nieuwe kleurrijke goodies op de foto te zetten.

Wat een plaatje! Somewhere over the rainbow, de nieuwste (limited edition) zeep uit de Lush Lente Collectie, helpt ons de lente in huis te halen - zelfs op rainy days like these! Met de geur van mandarijn, neroli, roos en héél veel glitter!

Heb je altijd al je eigen 'pot of gold' willen hebben? Zoek dan niet langer! De Lush dwergen doen dat namelijk met liefde voor je! Met als resultaat: Deze gouden shower jelly (€5,95) met de fruitige geur van ananas, sinaasappel en een vleugje vanille!

Mijn shopping trip vervolgde ik naar Pull&Bear, waar ik deze retro broek paste! Slightly sixties, een beetje boho, maar toch ook wel een beetje pyjama. Ik twijfel dan ook nog steeds of ik 'm leuk vind en ook de meningen op Instagram waren verdeeld! Wat vinden jullie ervan?

Bij Primark is het geen lente, maar al volop zomer! Gespot op de home-afdeling: Heel veel hot pink, flamingo's, mint groen, ananassen & hout! Leuk!

Oh en als je dan toch al het centrum van Den Haag onveilig maakt, breng dan ook een bezoekje aan het paradijs voor alle wereldreizigers en globetrotters: Stanley & Livingstone (Schoolstraat 2).

Ik klaagde in de intro van dit artikel dan wel dat maart qua weer niet de mooiste maand was, maar misschien moet ik dat wel terugnemen. Ik maakte deze maand namelijk mijn eerste uitstapje naar de Albert Heijn zónder jas! Fijn!

Helaas waren de mooie lente-dagen maar van korte duur en verdween de stralende zonneschijn al snel weer achter de grijze regenwolken. Maar sshhtt... Dat gaf mij het perfecte excuus met Sebas een tripje te maken naar Maasmechelen Outlet Village. ;) Rainy days are not so bad after all!


Aldaar volgden we een (gratis!) kook-workshop van meesterpatissier Roger van Damme, die ons liet zien hoe je de perfecte oliebollen bakt. Oh en we mochten nog proeven ook! Wat een feest!


Je zou misschien denken dat je na een oliebollen-proeverij een week lang op green smoothies moet leven, maar niet als je Joyce heet... en er bij de launch van de super snoezige Supertrash Girls Cinderella Collectie (exclusief verkrijgbaar in de Supertrash Pop-Up Store, Huidenstraat 32 in Amsterdam) donuts op je liggen te wachten. Daar zegt deze prinses geen nee tegen!



Een hele nieuwe ervaring: Het 'shooten' van een UGG campagne in je pyjama! :) Maar hey, mij hoor je niet klagen. Veel comfortabeler wordt het ten slotte niet!

Een shopping tip voor al mijn lieve Leidse lezeressen: Duik eens in deze onwijs gezellige Pop-Up Store op Leiden Centraal! Met dank aan winkels zoals wordt het wachten op mijn trein haast leuk!

En mocht je niet uit Leiden komen, maar uit het Zuid-Limburgse: Ga dan een kijkje nemen bij de expositie van BURPK in KLOMPVIER. Always good to support local talent! 

 
 
Ah this is so awesome! Mag ik jullie voorstellen aan mijn DIY experimentje? Nee het is niet eetbaar, maar ja het ruikt geweldig! Het is namelijk 1 liter (één hele liter!) Lush Northern Lights zeep. In vloeibare vorm! Zelfgemaakt! Hoe gaaf is dat? En het mooiste is: Het is zó simpel dat zelfs ik het kan! Dus hier alvast de spoiler: 'Hoe maak je vloeibare zeep van een zeepblokje?' Rasp een zeepblok (20 gram), doe dit in een pan water (1L) en voeg hier glycerine aan toe (1 theelepel). Laat dit op een laag vuurtje borrelen tot alle zeep opgelost is in het water en laat het een nachtje staan. 'Pureer' de jelly massa de volgende dag et voilà, you've made liquid soap. It's easy like that! :D

Lente in Leiden!

Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, maar het is toch écht waar: Vanaf 7 april loop ik stage op de redactie (print & online) van Cosmopolitan! Als klein meisje zei ik al dat ik ooit zou werken bij een tijdschrift en nu wordt die droom gewoon werkelijkheid. Ik kan dan ook echt niet wachten om te beginnen! I'm so excited!

Voor de lancering van L'Oreal's MakeUp Genius App reisde ik af naar Hotel Droog in Amsterdam, waar ik al deze beautiful ladies (ook wel bekend als: mijn lieve beautyblogger-collega's!) ontmoette! Gezelligheid alom!

Natuurlijk moest de app bij thuiskomst uitvoerig getest worden. Niet alleen op mij, maar ook op Sebas, mijn broertje en mijn schoonmoeder, wat zorgde voor de nodige hilarische momenten! ;) Even in het kort wat je met de MakeUp Genius app kunt doen: MakeUp Genius maakt het mogelijk L'Oreal make-up producten te testen zónder ze aan te moeten schaffen. Dus ben jij nieuwsgierig naar die ene nude lipstick of die blauwe oogschaduw (die ik toch maar braaf oversla haha!), download dan gewoon de app en test it out! Binnenkort ook bij Etos!

Waarom ik al jaren trouwe klant van T-Mobile ben? Omdat je als T-Mobile klant dankzij het T-Mobile Extra spaarprogramma altijd spaart voor gratis cadeaus! Elke euro op je factuur wordt omgezet in een spaarpunt en die spaarpunten kun je inleveren voor cadeautjes - zoals deze heerlijke Rituals Sakura Gift Set! En het leuke is: Door deze foto te posten op Instagram ontdekte ik dat een heleboel T-Mobile klanten nog niet van deze actie af wisten! Verrassing! :D

Must visit when in Amsterdam: Love Stories. Het walhalla voor alle lingerielovers!

Nog zo'n voordeel van regenachtige dagen: Als je toch niet naar buiten kunt, kun je jezelf maar net zo goed verwennen met een at-home manicure! Met deze mooie lila-kleurige Max Factor Glossfinity nagellak in Lilac Lace (130) bijvoorbeeld! 

New in: Deze fantastische ring van Kruidvat voor maar €3,95! Die kon ik niet laten liggen hoor!

Hoe ik mijn weekend begon? Met het bakken van een stapel eierkoeken naar het recept van Lekker & Simpel! En raad eens? Ze waren lekker... én simpel (en inmiddels alweer op) haha!

Daarna werd het de hoogste tijd om mijn schort (en mijn niet zo charmante hoodie/joggingbroek) toch maar te verwisselen voor mijn polkadot-blouse en een likje make-up om naar Insurgent te gaan. Moet ook gebeuren haha! 

New in/now testing: Essie's Spring Collection 2015 genaamd Florista! Ik ben nu al verliefd op deze frisse mint groen genaamd Blossom Dandy, maar ik kan alvast verklappen dat de rest van de collectie minstens zo mooi is. Soon on the blog (als mijn nagels nét iets langer zijn)! :)


Wat was het hoogtepunt van maart voor jou?


P.S. Meer sneak peeks van mijn 'Pretty Brilliant Life'? Volg me dan op Instagram @JoyceNafzger.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio