Outfit: My Perfect Night In with UGG Australia

zaterdag 21 maart 2015


The key ingredients for my perfect night in? Een dampende mok vanilla-caramel thee, mijn favoriete tijdschrift, comfortabele pj's, knuffels aan mijn zijde en... mijn nieuwe UGG Lizzy pantoffels aan mijn voetjes! Het mag dan wel sinds gisteren officieel lente zijn, maar pyjama party's als deze kunnen wat mij betreft áltijd. Toen UGG Australia mij vroeg mijn 'perfect night in' voor hun nieuwe home-campagne op de foto te zetten, vond ik dat dan ook helemaal geen straf. Whoopdiedoo, pyjama aan en op de foto gaan! Dat is nog eens leuk!

Photo's by Vien Germawi ♥

UGG Australia Lizzy (€79,95)


De UGG Lizzy pantoffel is geïnspireerd op de mocassin, een schoen die traditioneel gedragen werd door de inheemse volkeren van Noord-Amerika, te herkennen aan de speelse kwastjes. De slofjes zijn gemaakt van zacht rundersuède, gevoerd met satijn en voorzien van een voetbed van natuurlijke (heerlijk warme!) schapenwol. Lizzy heeft een stevige zool van gevormd rubber, waardoor je voet voldoende ondersteuning heeft. Oh en 'ze' is uitgevoerd in drie kleuren; chestnut & black (vaste collectie) en wijnrood (limited edition winter collectie 2014).

Ik vind de Lizzy niet alleen prachtig qua design, kleur en uitvoering, ook zit deze pantoffel letterlijk als een slofje. Al van kinds af aan loop ik een beetje naar binnen en elke andere slof is bij mij dan ook binnen een mum van tijd versleten, dus voor mij zijn deze stevige UGG sloffen echt een oplossing. En zeg nou zelf? Ze staan nog onwijs snoezig ook toch?Tip! Als jij een brede voet of een hoge wreef hebt, bestel UGG pantoffels dan standaard één maatje groter dan je gewend bent. Door de dikke wollen voering vallen de sloffen namelijk ietsjes krapper. Het enige wat nog mist en mijn perfect night in écht af zou maken is een zacht dekentje zoals de UGG Bamboo Knit Throw. En als we dan toch bezig zijn... Het schapenvacht kleedje uit de UGG Australia Home collectie zou ook zeker niet misstaan in mijn Haagse paleisje. A girl can dream right? Zeker als je je pyjama toch al aan hebt. ;)
Hoe ziet jouw perfect night in eruit?

De UGG Lizzy sloffen heb ik van UGG Australia ontvangen ter review, waarvoor heel hartelijk dank.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio